10. Y.O. Emma Watson gebruikte een ganzenveer tijdens het filmen van Harry Potter en hier is de notitie die ze schreef

Iemand op Twitter wees onlangs op een klein detail in de Harry Potter and the Philosopher's Stone-film die laat zien hoe toegewijd de 10-jarige Emma Watson was.

Elke Harry Potter fan weet wie Emma Watson is - zij is de actrice die de slimme en geestige Hermione Granger speelde in de verfilmingen van de boeken. De eerste film in de serie werd helemaal terug opgenomen in 2001 en hoewel de actrice toen nog maar 10 jaar oud was, nam ze de rol al heel serieus. En Twitter-gebruiker losgeld wees onlangs op een klein detail in de Harry Potter en de steen der wijzen film die laat zien hoe toegewijd de jonge actrice was.

Lees verderEen Twitter-gebruiker wees er onlangs op dat Emma Watson eigenlijk een veer gebruikte tijdens het filmen en deelde haar schattige briefje

Afbeelding credits: losgeld

Tijdens een scène waarin de leerlingen aantekeningen maken met hun stekels, deed Emma niet alsof ze schreef - ze gebruikte het echt.

Afbeelding credits: losgeld

Tätowierungen zur Abdeckung von Selbstverletzungsnarben

Blijkt dat de 10-jarige actrice een schattig briefje over zichzelf schreef!

Afbeelding credits: losgeld

Er staat: 'Mijn naam is Emma Charlotte Watson. Ik ben 10 jaar oud en speel de rol als Hermione Granger. Ik ben in een transfiguratie. Ik hou van deze pen (ganzenveer). Profsser McGonigal (de kat) (juffrouw pauw) is prachtig zwart wit. Ik wou dat ik een kat als leraar had. '

De beelden van de notitie zijn afkomstig van de beelden achter de schermen van Harry Potter en de steen der wijzen dat behoort tot de Huntley Filmarchieven .

In een recent interview met Onafhankelijk , de actrice onthulde dat beroemd worden op zeer jonge leeftijd een prijs had.

'Ik heb in therapie gezeten en voelde me daar echt schuldig over. Ik ben zo van waarom ik, iemand anders zou hebben genoten en dit aspect ervan meer willen hebben dan ik, 'zei de actrice. 'En ik heb veel geworsteld met de schuld eromheen. Ik heb zoiets van, ik zou hier veel meer van moeten genieten, ik zou meer opgewonden moeten zijn en ik heb het eigenlijk heel erg moeilijk. '

Mensen hielden van het briefje

Afbeelding credits: NicolaFry 1980

Afbeelding credits: UHLEZUH

Afbeelding credits: CATWBTS

Afbeelding credits: northstarjeon

Afbeelding credits: gechloreerd bloed

Höhlenkunst in New Mexiko

Afbeelding credits: OrfeasSi2

Tattoos für Mädchen abdecken

Afbeelding credits: LathenF

Afbeelding credits: Kaneki_is_loved

Afbeelding credits: SirBenKenobi

Afbeelding credits: molalicecut

Afbeelding credits: odairannies

Afbeelding credits: gldeneuphoria

Afbeelding credits: TreClaire