20+ verrassende filmfeiten die je waarschijnlijk niet wist, en Kate Winslet is bijzonder ondeugend

Als we films kijken, ziet alles er perfect en gepolijst uit tot in het kleinste detail. Maar dat is alleen de façade - als we naar het scherm kijken, zien we niet de vele details die de film hebben gemaakt tot wat hij is. We krijgen niet te zien wat er achter de schermen gebeurt en wat de acteurs kunnen ervaren tijdens het filmen - het is een waar mysterie! Nou, vandaag is je geluksdag

Als we films kijken, ziet alles er perfect en gepolijst uit tot in het kleinste detail. Maar dat is alleen de façade - als we naar het scherm kijken, zien we niet de vele details die de film hebben gemaakt tot wat hij is. We krijgen niet te zien wat er zich achter de schermen afspeelt en wat de acteurs kunnen ervaren tijdens het filmen - het is een waar mysterie! Heb je tenslotte ooit gehoord dat filmsterren hun kostuums stelen of regisseurs die maïsvelden planten om die perfecte foto te maken? Nou, vandaag is je geluksdag - deze compilatie van verbazingwekkende filmfeiten zal je enig inzicht geven in wat er zich achter het gordijn afspeelt.

Bekijk de verrassende filmfeiten in de onderstaande galerij!10 Jahre altes Meme

Meer informatie: h / t

Lees verder

# 1 Guardians Of The Galaxy

Chris Pratt heeft blijkbaar zijn Star-Lord-kostuum van de set gestolen, met als enig doel het beschikbaar te hebben, zodat hij in kostuum kon verschijnen om zieke kinderen in het ziekenhuis te bezoeken, die misschien Star-Lord zouden willen ontmoeten.

# 2 Dallas Buyers Club

Het budget van de film was zo laag dat het make-upbudget $ 250 bedroeg. De artiesten van de film konden daarmee aan de slag, en de Makeup and Hairstyling van de film won een Oscar.

# 3 De theorie van alles

In een e-mail aan regisseur James Marsh over de vertolking door Eddie Redmayne, zei Stephen Hawking dat er bepaalde punten waren waarop hij dacht dat hij naar zichzelf keek. Naast zijn auteursrechtelijk beschermde stem leende Stephen Hawking de filmmakers ook zijn Companion of Honor-medaille en zijn gesigneerde proefschrift om als echte rekwisieten in de film te gebruiken.

# 4 The Godfather

De kat die Marlon Brando vasthield in de openingsscène was een zwerfkat die Coppola vond terwijl hij op het perceel in Paramount was, en waar oorspronkelijk niet om werd gevraagd in het script. De kat was zo tevreden dat het spinnen een deel van Brando's dialogen dempte, en als gevolg daarvan moesten de meeste van zijn regels worden doorgelust.

# 5 Armageddon

NASA toont deze film tijdens hun managementtrainingsprogramma. Nieuwe managers krijgen de taak om zoveel mogelijk fouten op te sporen. Er zijn minstens honderd achtenzestig gevonden.

# 6 De matrix

Kung Fu-choreograaf Woo-Ping Yuen weigerde aanvankelijk mee te werken aan de film en hoopte dat het de Wachowski's zou uitschakelen door een exorbitante vergoeding te vragen. Het was niet zo. Vervolgens formuleerde hij wat hij als een onmogelijk verzoek beschouwde. Hij zei dat hij het alleen met hem eens zou zijn als hij de volledige controle over de gevechten had, en dat hij de acteurs vier maanden trainde voordat ze opnamen. De Wachowski's hebben aan zijn verzoek voldaan.

# 7 Elizabeth: The Golden Age

In de film, wanneer Elizabeth aankomt bij St. Paul's Cathedral, wordt er gebouwd. In het echte leven had St. Paul’s eigenlijk reparatiewerkzaamheden nodig. Regisseur Shekhar Kapur besloot te improviseren en gaf de arbeiders kostuums en historische gereedschappen om echte steen te hakken die in de kathedraal werd geïnstalleerd. De arbeiders in de scène zijn echte steenhouwers en bouwvakkers.

# 8 Django Unchained

Wanneer Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) zijn hand op de eettafel slaat, verpletterde DiCaprio per ongeluk een klein gesteeld glas met zijn handpalm en begon hij echt te bloeden. Hij negeerde het, bleef in karakter en ging verder met de scène. Quentin Tarantino was zo onder de indruk dat hij deze opname in de uiteindelijke afdruk gebruikte, en toen hij 'cut' riep, barstte de kamer los in een staande ovatie.

# 9 Forrest Gump

Tom Hanks werd niet betaald voor deze film. In plaats daarvan nam hij procentpunten die hem uiteindelijk in de buurt van veertig miljoen dollar opleverden.

# 10 Titanic

Nadat ze ontdekte dat ze naakt moest zijn voor Leonardo DiCaprio, besloot Kate Winslet het ijs te breken, en toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, flitste ze hem.

wie ist die Ausrichtung der Planeten

  • BLADZIJDE1/12
  • De volgende