20 unieke en creatieve ijsblokjesbakken

Wie zei dat ijsblokjes kubusvormig moeten zijn?

Wie zei dat ijsblokjes kubusvormig moeten zijn? Siliconen ijsblokjesbakken kunnen elke gewenste vorm creëren - van sneeuwvlokken tot hersens en geweren. Dus waarom zou u uw volgende feestje niet opfleuren met een van deze creatieve, op maat gemaakte ijsblokjes?

Lees verder

1. Lego-ijsblokjesCashew Bewertungen

Iedereen houdt van Lego! Nu kunt u het ook in uw drankjes doen! ( koppeling )

2. Sneeuwvlokken

Mooie sneeuwvlokken in je drankje! ( koppeling )

3. Brain Freeze

Wij mensen staan ​​bekend om ons hoogontwikkelde gevoel voor humor - zoals blijkt uit Brain Freeze, de ijsbak die vier ijzige hersenen vormt. Laten we dus onze hogere machten vieren door het glas te heffen. Omdat een brein (om nog maar te zwijgen van een cocktail) vreselijk is om te verspillen. ( kopen )

4. IJsprinses

Deze unieke ijsbak maakt magische toverstokken die geschikt zijn voor een sprookjesprinses - sprankelende glitter herbruikbare rietjes met stervormige ijsblokjes aan de punt! Welk meisje zou kunnen weerstaan? ( kopen )

5. Chillipedes

Wat kronkelt er in je drankje? Ewww! Het is een fout! Nee, het is een Chillipede ... een freaky, bevroren ijsblokje met meerdere poten. Chillipedes zijn precies wat je nodig hebt om een ​​klam beetje ijskoud aan je mok toe te voegen. ( kopen )

6. Botkoelers

Koel uw dranken tot op het bot! Vul en vries onze Bone Chillerstray en je zult een ijzige reeks schedels en gekruiste beenderen creëren die ieders hout doen trillen. ( kopen )

7. Citrussippers

Het is een tropisch rietje met een bevroren twist! Vul de plakjes citrus met water (voeg een scheutje citroen of limoen toe voor wat extra ritssluiting) en vries in, doe er een in je Mai Tai en neem een ​​slok - voel die zwoele strandbries ( kopen )

8. Versteend

Op zoek naar een slim feestaccessoire? Zoek niet verder dan onze ijskoude fossielen - deze twee verschillende dino's zullen de perfecte ijstijd-toets toevoegen aan uw moderne drankjes ( kopen )

9. IJspaleis

Een prinsessenfeestje plannen? Of misschien wil je gewoon wat pracht en praal aan je dagelijkse leven toevoegen. Welnu, al je drankjes zullen een sprookjesachtig einde hebben wanneer je ze serveert vanuit het IJspaleis! ( kopen )

10. Gin & Titonic

IJs ahoy !! Je krijgt 4 oceaanstomers en 4 ijsbergen - voeg gewoon gin, Leo DiCaprio en Kate Winslet toe voor een perfect feest. ( kopen )

11. Koudbloedig

Twilight daalt, dranken worden ingeschonken. Hmmm, er ontbreekt iets aan de drankjes. Misschien hebben ze gewoon een hapje nodig. Dus laat wat steenkoude slagtanden in je Bloody Mary vallen en voel de kou langs je rug gaan. ( kopen )

12. Coole jazz

Het is tijd om achterover te leunen en te relaxen en hier is een coole manier om het te doen! Laat een van deze groovy gitaren in je drankje vallen en laat hem stralen. Precies wat je nodig hebt om je favoriete drankje te drinken. ( kopen )

13. IJs schreeuwt

Voel je je een beetje angstig? Sommige mensen zweren dat een goede oude oerkreet alles is wat je nodig hebt. We hebben een beter idee - laat een paar van onze Ice Screams los in uw favoriete drankje en geniet van de ontspanning. Elk vaatwasmachinebestendig siliconen dienblad bevat 12 expressionistische weergaven van Edvard Munch's 'The Scream' ( kopen )

14. Chillbots

Ben je altijd onderweg en voel je je helemaal opgewonden? Misschien is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te chillen. Schenk jezelf een lekker drankje in, laat een ChillBot vallen en voel hoe je motor tot rust komt. Geen twijfel mogelijk - deze zachte kerels zijn de sleutel tot koele tijden. ( kopen )

15. Stilzetten!

Is uw drankverpakking warm? Koel het af met Freeze! Stop een paar rondjes van deze fijn bewerkte ijsblokjes in je drankjes en zie hoe alles afkoelt. Ze zijn perfect voor volgeladen drankjes! ( kopen )

16. Pi

Perfecte ijsblokjes voor je geekparty! ( kopen )

17. Bevroren glimlachen

Plots is een kunstgebit niet alleen meer voor opa! Bevries een partij Frozen Smiles en laat ze in een glas vallen - het zijn de ijsblokjes die meteen naar jou (en je gewaardeerde feestgasten) grijnzen. ( kopen )

18. Coole juwelen

Vul deze flexibele ijslade voor levensmiddelen gewoon met water of een ander soort sap en vries in. Haal dan de driedimensionale Cool Jewels tevoorschijn en bling je drankje eruit! ( kopen )

19. Koele bonen

Ben je dol op de kille goedheid van ijskoffie, maar niet op de manier waarop gesmolten ijs de smaak afgeeft? Je java-schok zal langer sterk blijven met Cool Beans gemaakt van echte koffie. ( kopen )

20. Coole schutters

Wat is er koeler dan een borrelglas van ijs? Vul Cool Shooters water of je favoriete sap, vries in en laat dan vier volledig gevormde bevroren borrelglaasjes tevoorschijn komen. Een geweldige manier om een ​​klein slokje toe te voegen aan je favorietenip! ( kopen )

Koel uw dranken tot op het bot! Vul en vries onze Bone Chillerstray en je zult een ijzige reeks schedels en gekruiste beenderen creëren die ieders hout doen rillen.