25 ongebruikelijke en creatieve bedden

We brengen ongeveer een derde van ons leven in slaap door, en als je 90 jaar leeft, zou 30 jaar worden doorgebracht met slapen. Houd er dus rekening mee dat u de volgende keer dat u een nieuw bed koopt, een groot deel van uw leven op dit meubelstuk zult liggen. Daarom hebben we 25 meest creatieve en ongebruikelijke bedden uitgekozen om u een slecht gevoel te geven over uw eigen bed, en we hopen dat we u twee keer zullen laten nadenken wanneer u een nieuw bed kiest.

We brengen ongeveer een derde van ons leven in slaap door, en als je 90 jaar leeft, zou 30 jaar worden doorgebracht met slapen. Houd er dus rekening mee dat u de volgende keer dat u een nieuw bed koopt, een groot deel van uw leven op dit meubelstuk zult liggen. Het kiezen van een gewoon comfortabel bed lijkt misschien een goed idee, maar het probleem is dat niemand het ooit zal opmerken. Als je wilt pronken, heb je iets ongewoons nodig, en deze lijst van 25 creatieve bedontwerpen is een goede manier om te beginnen.

Lees verder

1. Verticaal bedDit bed omhult de slaper in een marshmallow van comfortabel kussen en ondersteunt het lichaam in een rechtopstaande positie. (Ontwerper: Ernesto Neto )

2. Opvouwbaar bed

Het bed maakt gebruik van met glasvezel versterkte plastic buizen die kunnen worden uitschuifbaar om aan te passen aan verschillende maten van de matras. De schuine frames kunnen worden gerangschikt als een ruimtebesparende diamant die alle buizen en de rest van de houten frames bij elkaar houdt. (Ontwerper: Nicola uit Bern )

3. Omarm Lounge

seltene 9/11 Fotos

Embrace lounge heeft een verborgen, lichaamsvormige ronding, waardoor u het comfort van een warme omhelzing voelt. (Ontwerper: Vroeg Aguiniga )

4. Boombed

Met dit bed heb je het gevoel alsof je in het bos slaapt. Elk blad en elke rank is met de hand gesmeed en uniek. (Ontwerper: Shaw Lovell )

5. Geometrisch bed

Bed dat eruitziet alsof het bij een kunstgalerie hoort. (Ontwerper: Jacob + MacFarlane )

6. Ohm transformeerbaar bed

Ohm is een transformeerbaar bed voor kleine ruimtes. Het wordt in twee bedden wanneer u de structuur scheidt en tegelijkertijd plooit deze module om 2 banken met verschillende vormen te genereren. (Ontwerper: Victor M. Aleman)

7. Ritsbed

Maak uw dagelijkse opmaakwerkzaamheden gemakkelijker. Met dit bed kun je alle rommel dichtritsen en niemand zal het ooit merken. (Ontwerper: Florida )

Coole Erfindungen für Kinderprojekte

8. Schommelbed 'Private Cloud'

Net zoals je moeder je vroeger in slaap wiegde, kun je het eindelijk zelf doen als je moeder er niet is. (Ontwerper: Manuel Kloker )

9. Reusachtig vogelnest

Het Giant Birdsnest-bed was bestemd voor het kweken van nieuwe ideeën. Het werd ontworpen als onderdeel van de Green Garden Exhibition, onderdeel van het openingsevenement van O * GE Gallery in april 2008. (Ontwerpers: Merav Eitan & Gaston Zahr )

10. Voel de luxe

De Feel Deluxe is gemaakt van 120 zachte en uiterst aangename ballen. ( koppeling )

11. Sonic Bed

Het Sonic Bed is een speciaal gebouwde draagbare locatie die muziek speelt die beweegt voor de gevoelige lichamen van een publiek, dat alleen of samen in bed kan komen liggen. (Ontwerper: Koffie Matthews )

12. Hamburgerbed

Kayla kocht een rond matras uit de jaren 70 en maakte al het andere zelf ... (met uitzondering van de augurkenkussens die ze van een geweldige vriendin kreeg). Het bed heeft een diameter van 8 ′ en is ongeveer 3 ′ hoog. Volgens Kayla was dit het meest comfortabele bed dat ze ooit had gehad ... ooit! (Ontwerper: Kayla Kromer )

TV-Show-Sets hinter den Kulissen

13. Magnetisch drijvend bed

Door gebruik te maken van de kracht van permanente tegengestelde magneten van industriële sterkte om het te laten zweven, kan het bed op ware grootte 900 kilogram wegen, terwijl een kleiner platform van een vijfde schaal veilig 80 kilogams kan bevatten. (Ontwerper: Janjaap Ruijssenaars)

14. Hangmatbed 'Le Beanock'

Schoonheid wordt gecombineerd met functionaliteit, aangezien het industriële standaarddoek met de hand is afgewerkt met klassieke zigzagstiksels. LE BEANOCK is uniek in zowel het ontwerp als de fabricage. Het kan worden verwijderd als er ruimte nodig is, gemakkelijk te verplaatsen om eronder schoon te maken en de kettingen kunnen aan de achterkant worden ingekort om een ​​ariel-bank te creëren! (Ontwerper: De Beanock )

15. Yin-Yang-bed

Yin is vrouwelijk en yang is mannelijk. Dus, zoals je al geraden had, ontbreekt Yin op de foto. (Ontwerper: Alessio Pappa)

16. Enignum-bed

Audrey Hepburn Schwarz-Weiß-Foto

Dit bed omarmt en beschermt en creëert een persoonlijke omgeving die verder gaat dan zijn functie. (Ontwerper: Joseph Walch )

17. Verborgen bed

Totale verborgen bescherming voor geld en andere kostbaarheden is een realiteit, met behulp van deze 1300 pond veilige 78 'x 60' x 14 '(queen size) 10 gauge stalen kluis uitgerust met ¼' dik staal 140 pond scharnierende deuren. ( koppeling )

18. Drijvend bed 'The Fluttua'

Fluttua is een hangend, in hoogte verstelbaar bed verkrijgbaar in ronde en rechthoekige modellen. Het Fluttua-bed elimineert al het overbodige, zodat er meer ruimte overblijft om na te denken. Het kenmerk van het product is de enkele, in hoogte verstelbare middenpoot en meerlaagse basis gecombineerd met een solide ijzeren constructie die aan de muur is verankerd. (Ontwerper: Daniele Lago )

19. Sosia Bed

'Sosia' bestaat uit twee stoelen die tegen elkaar kunnen worden geschoven om een ​​dagbed te vormen, gescheiden in twee fauteuils of verpakt in de verlengde hoes om een ​​privéruimte te creëren in een grotere kamer. (Ontwerper: Emanuele Magini )

20. Bed in foetushouding

Zelfs als het je lukt om in deze positie in slaap te vallen, hoeft dat niet te betekenen dat je zo wakker wordt.

21. Boek bed

Om de problemen van ruimtegebrek op te lossen waarmee veel Japanse families in de stad te maken hebben, creëerde fotograaf en innovator Yusuke Suzuki een 'opvouwbaar' bed in de vorm van een boek. Wanneer het boek 's nachts wordt geopend, dienen de pagina's als dekbed en kussens en zijn er grote uitgesneden vormen en illustraties. Overdag kan hij worden opgevouwen en als speelmat worden gebruikt. (Ontwerper: Yusuke Suzuki ) ( koppeling )

22. Trix Bed

Trix is ​​een modulair meubelstuk dat bestaat uit drie kussens van verschillende afmetingen die met elkaar zijn verbonden door een elegant systeem van elastiekjes. Trix kan maanlicht zijn als een poef, een dagbed, een comfortabele loungestoel en een uitnodigende fauteuil. (Ontwerper: Piero Lissoni)

23. Kartonnen bed 'Itbed'

Het itbed is gemaakt van 7 mm dik karton dat als een accordeon is gevouwen. In één stap kan het itbed worden ingeklapt tot een gemakkelijk draagbare bundel, waardoor het kartonnen bed een ideale oplossing is voor logeerbedden of frequente verhuizers. Het zigzagprofiel van het itbed, dat doet denken aan een kaartenhuis, wordt van top tot teen gestabiliseerd door twee stukken web. (Ontwerper: IT-ontwerp )

24. Reusachtig borstelbed

wie baut man ein lego haus

Bed dat eruitziet als een gigantische borstel. (Ontwerper: Ron Arad, student van BCUC )

25. Phat Knitt

PHAT KNITS is een serie gigantische garens die worden gebruikt om interieurproducten te maken, al dan niet gebreid. (Ontwerper: Bauke Knottnerus )

P.S .: hebben we je een slecht gevoel gegeven over je eigen bed? In welk bed zou je de volgende nacht willen doorbrengen? (en met wie?)