30 Movie Bloopers die zo goed waren dat ze in de finale zaten

Geen enkele film is veilig voor af en toe een blooper hier en daar. Misschien is de acteur hun tekst vergeten? Of is er misschien een dier in het schot gelopen? Hoewel de meeste van hen uiteindelijk een nieuwe opname nodig hebben, zijn er momenten waarop een blooper op zo'n perfecte manier gebeurt dat het filmgeschiedenis schrijft.

Geen enkele film is veilig voor af en toe een blooper hier en daar. Misschien is de acteur hun tekst vergeten? Of is er misschien een dier in het schot gelopen? Hoewel de meeste van hen uiteindelijk een nieuwe opname nodig hebben, zijn er momenten waarop een blooper op zo'n perfecte manier gebeurt dat het filmgeschiedenis schrijft.

Bored Panda heeft een lijst samengesteld met film-bloopers die zo goed waren dat ze niet alleen de laatste snit haalden, maar iconische scènes werden die we ons tot op de dag van vandaag graag herinneren. Bekijk ze in de onderstaande galerij!u / t: Verveelde Panda

Lees verder

# 1 The Godfather (1972)

Als je altijd dacht dat de scène waarin Vito Corleone bevelen geeft tijdens het aaien van een kat puur geniaal is, hebben we nieuws voor je. Het was volkomen toevallig: de kat sloop de set in en sprong in Marlon Brando's schoot en werd onderdeel van een iconische scène.

# 2 The 40 Year Old Virgin (2005)

Schwarz-Weiß-Farbtäuschung

Acteur Steve Carell had een optie om make-up en speciale effecten voor deze scène te gebruiken, maar besloot het echte werk te proberen. We denken dat het veilig is om te zeggen dat zijn reactie alles zegt.

# 3 Rocky (1976)

Vanwege het lage budget van de film waren veel van de mensen op de achtergrond gewone mensen die geen idee hadden dat er een film werd gefilmd, zoals de man die Rocky de sinaasappel gooide.

# 4 The Dark Knight (2008)

De iconische klap van de Joker tijdens de promotie van Jim Gordon was niet geschreven - het was het resultaat van Heath Ledgers geniale improvisatievaardigheden.

# 5 The Lord Of The Rings: The Two Towers (2002)

In Lord Of The Rings: The Two Towers, wordt Eowyn gezien terwijl hij in de verte kijkt wanneer een vlag van de paal scheurt en wegvliegt. De scène ziet er te mooi uit om een ​​ongeluk te zijn - maar dat was het ook.

# 6 Mevrouw Doubtfire (1993)

In Mrs. Doubtfire, wanneer het personage van Robin Williams haar gezicht bedekt met glazuur, vallen er een paar druppels in de thee van mevrouw Sellner. De acteur zegt dan: 'Daar ga je, je hebt nu je room en je suiker' - een regel die ter plekke werd geadverteerd.

# 7 Guardians Of The Galaxy (2014)

Peter mocht de bol nooit laten vallen - acteur Chris Pratt liet hem per ongeluk vallen en pakte hem toen snel op. En omdat hij het karakter niet brak, werd de scène in de laatste versie bewaard.

neil armstrong stiefel gegen fußabdruck

# 8 Raiders Of The Lost Ark (1981)

In het originele script zou het gevecht tussen Indiana Jones en de gewapende krijger een intens duel zijn. Harrison Ford kreeg echter voedselvergiftiging en voelde zich ziek, dus de regisseur moest iets veranderen - in plaats van het duel trekt Indy gewoon zijn pistool en schiet de krijger neer.

# 9 Thor: The Dark World (2013)

Het deel waar Thor zijn hamer aan een kapstok hangt, was eigenlijk gewoon Chris Hemsworth die een grapje maakte, maar de bemanning vond de scène zo grappig, ze namen het op in de laatste snit.

# 10 Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

Als prinses Leia aan Han Solo vertelt dat ze van hem houdt, zou zijn reactie moeten zijn: 'Ik hou ook van jou' - maar Harrison Ford vond de reactie niet goed bij het personage passen. Daarom antwoordde hij met 'ik weet het'.

# 11 Forrest Gump (1994)

Tom Hanks zei het laatste deel van zijn 'Mijn naam is Forrest Gump. Mensen noemen me per ongeluk Forrest Gump ”-lijn.

# 12 The Princess Diaries (2001)

In The Princess Diaries, tijdens een scène waarin Anne Hathaway met haar vriendin op de tribune zit, valt de actrice akelig ten val. Blijkt dat dit geen script was en de scène paste te perfect bij de onhandige aard van de hoofdpersoon.

# 13 Avengers

Tijdens het filmen hield Robert Downey Jr. niet op met snacken, dus de regisseur moest zijn snackgewoonte in de film toepassen.

# 14 Django Unchained (2012)

Tijdens een intense scène in Django Unchained gooit het personage van Leonardo DiCaprio een glas met zijn hand en begint te bloeden. Deze scène was niet geschreven - Leo sneed daadwerkelijk zijn hand af, maar brak het personage niet en de scène haalde de laatste snede.

# 15 The Silence Of The Lambs (1991)

Hoewel het personage van Anthony Hopkins gedurende de hele film slechts ongeveer 25 minuten aan schermtijd had, slaagde de acteur erin om een ​​absoluut huiveringwekkende uitvoering te geven. De meeste regels van de acteur waren geïmproviseerd en de verbaasde blik op Jodie Fosters gezicht was oprecht.

# 16 Titanic (1997)

Nadat geen van de regels leek te werken, zei James Cameron tegen DiCaprio dat hij moest zeggen 'Ik ben de koning van de wereld' en het echt probeerde te verkopen. De scène werd een van de meest iconische in de hele film.

# 17 The Usual Suspects (1995)

De line-upscène in The Usual Suspects had niet de bedoeling om grappig te zijn, maar een van de acteurs kon niet stoppen met gas geven tijdens het filmen en anderen bleven kraken.

# 18 Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004)

lustige Karten der USA

Tijdens de scène waarin Clementine verdwijnt, kreeg acteur Jim Carrey niet te horen dat ze zou verdwijnen en de blik op zijn gezicht is oprecht.

# 19 Full Metal Jacket (1987)

De acteur die Gny speelde. Sgt. Hartman, R. Lee Ermey, was in het echte leven een echte marineboorinstructeur. Hij mocht de rol niet eens spelen en werd aangenomen als technisch adviseur, maar kreeg uiteindelijk een rol.

# 20 Dirty Dancing (1987)

In Dirty Dancing was de scène waarin Johnny en Baby naar elkaar toe kruipen niet geschreven - de acteurs waren net aan het opwarmen voordat ze gingen filmen en de regisseur vond het geweldig.

# 21 Rain Man (1988)

In Rain Man liet Dustin Hoffman per ongeluk een scheet, maar acteur Tom Cruise bleef in karakter waardoor het eruitzag als een deel van de scène.

# 22 Scent Of A Woman (1992)

Al Pacino mocht tijdens de scène niet vallen - de acteur werd eigenlijk zo goed in het simuleren van blindheid, hij kon nauwelijks zien en struikelde uiteindelijk over een vuilnisbak.

# 23 Fast And Furious 6 (2013)

In een scène zegt Roman 'Hé Mia, je kunt maar beter je babyolie verbergen'. Hobbs had nooit iets mogen zeggen, maar reageerde met 'Je kunt maar beter dat grote voorhoofd verbergen' - een scène die als een van de grappigste uit de hele film wordt beschouwd.

# 24 Blade Runner (1982)

Tijdens de scène waarin Daryl Hannah in paniek wegrent en struikelt, waarbij een raam kapot gaat, struikelde de actrice echt. Ze moest zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht omdat ze haar elleboog brak.

# 25 The Wolf Of Wall Street (2013)

De scène waarin Matthew McConaughey met zijn borst bonkt, zou oorspronkelijk niet in de film voorkomen - het was eigenlijk de ontspanningsmethode van de acteur die hij gebruikte voordat hij ging filmen. Leonardo DiCaprio stelde voor om het in de scène te gebruiken, omdat het zo perfect paste.

Ich brauche ein Haarschnitt-Mem

# 26 Lock, Stock And Two Smoking Barrels (1998)

Nick de Griek mocht de tafel niet breken, het was een ongeluk - net als de reactie van de acteur.

# 27 Scream (1996)

Matthew Lillards zin 'Ah ... Houston, we hebben een probleem', toen hij zich realiseerde dat het pistool ontbreekt, was volledig geïmproviseerd.

# 28 The ‘Burbs (1989)

Het deel waar Tom Hanks de brancard in de achterkant van de ambulance gooit, was niet geschreven - het was het eigen idee van de acteur dat hij ter plekke bedacht.

# 29 American Beauty (1999)

De scène waarin Lester Burnham de plaat tegen de muur geïmproviseerd was - Spacey moest hem op de grond gooien. De andere acteurs hadden niet verwacht dat hij het naar de muur zou gooien, dus hun reacties zijn oprecht.

# 30 The Other Guys (2010)

Tijdens de scène waarin Terry zegt dat als hij een leeuw was en Allen tonijn was, hij de oceaan in zou zwemmen en Allen zou eten, Will Farrel niet zou reageren. De acteur improviseerde echter door uit te leggen waarom een ​​zwemmende leeuw een belachelijk idee is.