30 enigszins irritante filmplotgaten die je niet kunt zien

Of je nu houdt van aangrijpende psychologische thrillers of sci-fi boordevol actie, er gaat niets boven het kijken naar een goedgeschreven film met een verrassende verhaallijn en geloofwaardige personages.

Ben jij een van die mensen die de hele film besteedt aan het wijzen op alle kleine fouten en continuïteitsfouten? Het is geen schande om het toe te geven - we hebben ons daar in het verleden allemaal schuldig aan gemaakt. In feite hebben we vandaag een verzameling filmplot-gaten waarmee je je vrienden kunt irriteren de volgende keer dat je een filmavond hebt.

Mensen wijzen op allerlei vervelende kleine plotgaten in beroemde films en als je ze eenmaal beseft, worden ze onmogelijk meer te zien. Bekijk ze in de onderstaande galerij, maar wees gewaarschuwd: er kunnen spoilers zijn! En als je meer gaten in filmplots wilt, bekijk dan ons vorige bericht hier !Lees verder

# 1 Armageddon (1998)

Afbeeldingsbron: Touchstone Afbeeldingen

Het zou gemakkelijker zijn om astronauten te leren boren dan boormachines op te leiden tot astronauten. Toen Ben Affleck hierop wees, zei Michael Bay dat hij zijn mond moest houden.

# 2 Harry Potter en de gevangene van Azkaban (2004)

Afbeeldingsbron: Warner Bros.

'De manier waarop de kaart van de Marauders werkt ... zouden Fred en George niet hebben GEZIEN dat Peter Pippeling elke nacht met Ron in bed sliep op de kaart?'

# 3 Elke afzonderlijke kerstfilm

Afbeeldingsbron: Walt Disney Pictures

In letterlijk elke kerstfilm gelooft geen van de ouders in de kerstman, maar elk jaar liggen er verschillende onverwachte cadeautjes onder de boom en niemand twijfelt eraan.

# 4 Tekenen (2002)

Afbeeldingsbron: De Kennedy / Marshall Company

'Mel Gibson en Joaquin Phoenix ontdekken dat water giftig is voor de buitenaardse wezens… maar de buitenaardse wezens hebben het prima gedaan om rond te lopen met alle natuurlijke vochtigheid in de lucht op een planeet die voor het grootste deel uit water bestaat.'

# 5 Tangled (2010)

Afbeeldingsbron: Walt Disney Studios

In Tangled draaide alles om Rapunzel die op haar verjaardag de lichten zag, maar Moeder Gothel had zojuist kunnen liegen over de dag waarop ze werd geboren.

# 6 Onafhankelijkheidsdag (1996)

Afbeeldingsbron: Centropolis Entertainment

'Oh, dit door mensen gemaakte computervirus werkt op magische wijze ook op hun buitenaardse technologie, want zo werken computers.'

# 7 Hercules (1997)

Afbeeldingsbron: Walt Disney Studios

Hades (James Woods), koning van de onderwereld, wil Hercules (Tate Donovan) dood. Hij zet zijn beste handlangers, Pain and Panic (Bobcat Goldthwait en Matt Frewer), aan het werk. Ze vertellen hem dat hij dood is. En Hades gelooft ze al geruime tijd!

Maar zoals we weten, hebben ze het helemaal mis.

Gefilzte Wolltiere zu verkaufen

Hercules is misschien wel supersterk. Maar Hades is, zonder overdrijving, de koning van de onderwereld. Waarom heeft hij niet dubbel gecontroleerd of Hercules echt dood was? Gewoon door rond te kijken? Hij leeft en werkt op de plek waar dode mensen gaan. Zou Hercules niet zijn komen opdagen?

# 8 De kleine zeemeermin (1989)

Afbeeldingsbron: Walt Disney Studios

Ze wil zijn waar de mensen zijn. Dus Ariel, de kleine zeemeermin zelf, maakt een deal om benen te krijgen en haar stem te verliezen, zodat ze boven de zee kan gaan en verliefd kan worden op prins Eric. Er volgen complicaties, vaak met charades.

Maar waarom schreef ze Eric niet op een stuk papier wat er aan de hand was? We zien haar immers eerder in het Engels schrijven als ze haar handtekening zet voor de deal.

Fans stelden deze vraag tijdens een evenement. De animators glimlachten alleen maar en zeiden: 'Volgende vraag.'

# 9 Toy Story (1995)

Afbeeldingsbron: Pixar

Als Buzz er in Toy Story zo van overtuigd was dat hij een echte ruimteranger was, waarom hield hij zich dan aan alle standaard speelgoedregels, zoals 'dood spelen' als er iemand in de kamer was?

# 10 Monsters University (2013)

Afbeeldingsbron: Pixar

In Monsters University ontmoetten Mike en Sully elkaar pas in hun eerste jaar op de universiteit, maar in Monster’s, Inc. beweerden ze vrienden te zijn sinds de basisschool.

neue Wörter im Wörterbuch

# 11 Lara Croft: Tomb Raider (2001)

Afbeeldingsbron: Eidos Interactive

Lara's hele doel in de film is om de driehoek te vernietigen zodat de Illuminati zijn kwade kracht niet kan gebruiken, maar nadat ze de eerste helft bij de eerste tombe heeft gekregen, besteedt ze de hele derde akte aan het proberen om de tweede helft te verwerven. vernietig ze allebei. Het probleem is dat ze het ene stuk al heeft en de ene helft kan niet werken zonder het met het andere te verbinden, dus waarom vernietigt ze niet gewoon het stuk dat ze heeft, waardoor het tweede stuk onbruikbaar wordt?

# 12 Belle en het beest (1991)

Afbeeldingsbron: Walt Disney Studios

In Beauty and the Beast was het beest eigenlijk een prins, wat betekende dat hij hoogopgeleid zou zijn geweest, dus waarom moest Belle hem leren lezen?

# 13 A Quiet Place (2018)

Afbeeldingsbron: Sunday Night Productions en Platinum Dunes

In A Quiet Place, in plaats van een schuilplaats te zoeken bij de waterval (d.w.z. de enige plek waar de dodelijke monsters ze niet konden horen), woonden ze op een lawaaierige boerderij.

# 14 Nationale schat (2004)

Afbeeldingsbron: Walt Disney Studios

We weten het - het grootste deel van de Nicolas Cage-avonturenfilm staat bekend om zijn kalme, geduldige nauwkeurigheid. Maar er is iets serieus mis met het beroemde moment waarop Cage's Benjamin Franklin Gates de Onafhankelijkheidsverklaring steelt.

Behalve de pure waanzin van die woorden in die volgorde.

Als Ben de verklaring later leest, zien we dat het begint met 'Wij de mensen'. Maar dat is de opening naar de grondwet, niet de onafhankelijkheidsverklaring. De Verklaring begint met 'Wanneer in de loop van menselijke gebeurtenissen'. Of Ben heeft een ernstige rekenfout gemaakt, of dat is een enorme fout bij het maken van films!

# 15 Star Wars-serie

Afbeeldingsbron: Lucasfilm

Erscheinungsdatum von golden kamuy staffel 3

In de Star Wars-serie hadden het gebrek aan lucht en de verschillen in zwaartekracht iedereen op elke nieuwe planeet moeten treffen, vooral omdat ze van verschillende grootte zijn en niet dezelfde atmosferische druk hebben.

# 16 Men In Black (1997)

Afbeeldingsbron: Columbia Afbeeldingen

In Men in Black zou de aarde letterlijk binnen een uur worden opgeblazen, maar slechts twee agenten (van wie er een een nieuweling was) werden gestuurd om de wereld te redden.

# 17 The Purge (2013)

Afbeeldingsbron: Universele afbeeldingen

'Je kunt gewoon ... van tevoren het land verlaten. En waarom probeert niemand ooit tijdens die uren fraude te plegen? Wat een verspilling van potentieel. '

# 18 Ant-Man (2015)

Afbeeldingsbron: Wonder

De MCU kreeg een grappige schok van onorthodoxe humor met Ant-Man uit 2015, met in de hoofdrol Paul Rudd. Rudd's superheld kan krimpen tot de grootte van een mier en weer terug. Maar er is een regel die hem vaak wordt verteld: zijn massa verandert niet. Hij weegt net zo klein als normaal.

Als dit serieus wordt genomen, worden essentiële momenten, zoals mieren die een kleine Ant-Man oppakken, onmogelijk. Het zou ook betekenen dat hij niet door ventilatieopeningen zou kunnen sluipen - zijn gewicht zou ze onmiddellijk doen instorten. En in Captain America: Civil War, zou zijn groter worden hem geen superkracht geven.

# 19 Grenzeloos (2011)

Afbeeldingsbron: Rogue Pictures

In Grenzeloos Wordt Bradley Cooper 's werelds slimste man dankzij een nieuw wondermiddel. Het is eigenlijk best een plezierige en vermakelijke film (tot het gekke einde). Het wordt echter in de steek gelaten door een van die plot-bedenkingen die, eenmaal gelezen, de film vernietigt. Als hij zo slim is, waarom denkt hij dan dat het een goed idee is om geld te lenen van een gangster? Ik ben een idioot en ik weet dat ik dat niet moet doen.

# 20 Alleen thuis (1990)

Afbeeldingsbron: Hughes Entertainment

In Home Alone kon Kevins moeder hem niet bellen vanuit Parijs omdat de telefoonlijnen waren uitgevallen, maar toch kon Kevin op de een of andere manier bellen en een pizza bestellen.

# 21 X-Men III: Wolverine (2006)

Afbeeldingsbron: Wonder

In X-Men: The Last Stand ' S finale, Phoenix Jean Gray verscheurt letterlijk de realiteit en scheurt mensen in het niets. Wolverine vecht zich een weg naar zijn onbeantwoorde liefde, terwijl de huid uit zijn adamantium frame scheurt. Zijn leven wordt vernietigd. Maar vreemd genoeg niet zijn broek. Ze lijken te zijn gemaakt van iets dat nog sterker is dan adamantium. Geen blik op een Wolver-willy voor ons dan.

# 22 Zwaartekracht (2013)

Afbeeldingsbron: Warner Bros

In Gravity zweefde Matt weg en beval Ryan het vastgebonden touw los te laten, maar aangezien er geen zwaartekracht in de ruimte is, hoefde Ryan het touw alleen maar zachtjes naar zich toe te trekken om Matt terug te brengen.

# 23 Terug naar de toekomst (1985)

Afbeeldingsbron: Universele afbeeldingen

'Hoe herkende Marty's vader niet dat zijn zoon opgroeide tot de persoon die hem hielp het meisje te krijgen dat hij wilde? Hij dacht bijvoorbeeld niet eens dat hij er later in zijn leven enigszins bekend uitzag. '

# 24 Gremlins (1984)

Afbeeldingsbron: Warner Bros

Gremlins heeft drie regels voor het omgaan met de wezens uit de titel: plaats ze niet in de zon. Leg ze niet in water. En voer ze niet na middernacht. Als je een van deze dingen doet, loop je het risico de schatjes in destructieve, bloeddorstige wezens te veranderen.

Simpel genoeg toch? Laten we eens wat beter kijken ...

'Geef ze na middernacht geen eten.' Technisch gezien is het ... altijd na middernacht. En tegelijkertijd voor middernacht. 00:01 uur is zowel een minuut na middernacht als 23 uur en 59 minuten voor de volgende middernacht. Is middernacht de enige keer dat je ze mag voeren?

Onze hersenen doen pijn!

# 25 Ant-Man (2015)

Afbeeldingsbron: Wonder

In Ant-Man and the Wasp merkte niemand Hanks gigantische laboratorium op dat op mysterieuze wijze zou verschijnen en vervolgens zou verdwijnen in willekeurige delen van de stad, ook al probeerde hij discreet te zijn terwijl hij zich voor de FBI verstopte.

# 26 Avengers: Endgame (2019)

Afbeeldingsbron: Marvel Studios Films

In Avengers: Endgame reisde Captain America terug in de tijd om de Infinity Stones terug te brengen, wat de huidige tijdlijn zou hebben veranderd, maar hij slaagde er op de een of andere manier in het heden opnieuw te verschijnen om Falcon zijn schild te geven. Captain America die weer verschijnt in dezelfde tijdlijn die hij verliet, druist in tegen alle tijdreisregels die Bruce Banner oorspronkelijk had opgesteld. En hoe heeft Captain America in vredesnaam de Stones teruggegeven die zich in verschillende sterrenstelsels bevonden ?!

# 27 The Dark Knight Rises (2012)

Afbeeldingsbron: Warner Bros

In The Dark Knight Rises werd elk lid van de Gotham-politie ondergronds gestuurd en in de val gelokt, maar toen kwamen ze op magische wijze MAANDEN later tevoorschijn, allemaal gladgeschoren en goed gekleed.

# 28 Spider-Man: Far From Home (2019)

Afbeeldingsbron: Columbia Pictures en Marvel Studios

In Spider-Man: Far From Home was EDITH zo geavanceerd en had ze zelfs gezichtsherkenningstechnologie, maar om de een of andere reden kon ze Beck niet identificeren als een ex-Stark-medewerker of dat alles in de bar een illusie was.

# 29 Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)

Afbeeldingsbron: Lucasfilm

Besetzung in neuem Star Wars Film

'De regel:‘ Op de een of andere manier is Palpatine teruggekeerd ’vat het allemaal samen.'

# 30 Detective Pikachu (2019)

Afbeeldingsbron: Warner Bros.

“Toen ik dit in de bioscoop zag, was de hele film voor mij verpest toen zijn vader Ryan Reynolds bleek te zijn. Vertel je me nu dat deze jongen de stem van zijn vader niet AUTOMATISCH herkende op het moment dat Pikachu begon te praten? Maak je een grapje? Ik ben zelfs bereid mijn geloof op te schorten en te zeggen MISSCHIEN dat hij er niet meteen aan dacht vanwege de schok van een pratende Pikachu ... maar hij komt er pas achter na het einde van de film. '