33 dingen om uw kantoor weer leuk en inspirerend te maken

Je moet het onder ogen zien, je kantoor is je tweede thuis en het is waarschijnlijk een goed idee om het leuk, inspirerend en gezellig te maken. Om je daarbij te helpen, hebben we 33 creatieve dingen en gadgets uitgekozen om plezier en inspiratie terug te brengen naar uw werkplek weer!

Volgens recente statistieken besteedt de gemiddelde westerling tijdens zijn leven ongeveer 99.117 uur aan het werk, wat overeenkomt met 11 en een half jaar stevig ploeteren.[ 1 ]Je moet het onder ogen zien, je kantoor is je tweede huis en het is waarschijnlijk een goed idee om het leuk, inspirerend en gezellig te maken.

Om u daarbij te helpen, hebben we 33 creatieve dingen en gadgets uitgekozen om weer plezier en inspiratie op uw werkplek te brengen!Lees verder

1. Stempelset leuk / niet leuk

Elke Like / Dislike-stempelset wordt geleverd met twee zelfinktende stempels (daarom noemen we het een set). Gebruik de Like-stempel voor dingen die je leuk vindt en de Dislike-stempels voor dingen die je niet leuk vindt. ( kopen )

2. G Spot-muis

Schauspielerinnen aus Game of Thrones

Helaas kunnen de meeste mannen het scrollwiel niet vinden. (Ontwerper: Andy Kurovets )

3. Help! Bladwijzer

Paperclips met armen gebruikt als bladwijzers. Ze lijken op mensen die vastzitten tussen uw pagina's. ( koppeling )

4.AIAIAI & Libertine Libertine USB-flashdrive

Limited edition USB-project met Libertine Libertine en Pantherman. Elke 2 GB USB is uniek en gemaakt van hout.

5. Mijn document laptoptas

Het ontwerp maakt van het symbool dat iedereen kent een stevige tas. Een gebruiker of een voorbijganger zal een dergelijk visueel effect met een glimlach herkennen. My Document-laptophoezen zijn verkrijgbaar in drie formaten: 13,3 inch, 14,1 inch en 15,4 inch. ( kopen )

6. Tetris Sugar door Danil Zdorov

De Russische kunstenaar Danil Zdorov kwam met een echt cool en nerds idee: Tetris Sugar! Geïnspireerd door de populaire videogame, zouden deze suikerstukjes zeker een hit zijn in elke coffeeshop. ( koppeling )

7. F-ck Photoshop: het potlood voor de purist

Zach Hilder, creatief bij BBH New York, heeft dit potlood gemaakt als een persoonlijk commentaar op design en reclame van vandaag. ( koppeling )

8. Pin Sprouts

Ontwerpers: Lim Ruiwen & Yong Lin

9. Drumstick-potloden

Gedeeltelijk potlood, gedeeltelijk drumstick en helemaal klaar om op kantoor te rocken. Ze worden als paar verpakt, zoals bij elke goede set drumstokken hoort. ( kopen )

10. Gingko Leaf-It-stickers

Ontworpen door: Appree

11. Vogels op draadclips

Als de rommel op uw bureau uw veren verstoort, waarom plaatst u uw favoriete foto's dan niet boven de strijd! Birds on a Wire is een kudde van acht merelclips die aan een 32 inch 'waslijn' zijn geregen - het is een leuke en gemakkelijke manier om je foto's, kaartjes, memo's en souvenirs weer te geven. ( kopen )

12. Vallende boekensteun

De boekensteun wordt op een verborgen manier ingebracht in het eerste boek dat wordt ondersteund, naast de binding van het boek, zodat de boeken lijken te hangen, bijna ineen te storten op de figuur eronder. ( kopen )

13. Een pot, twee levens

Een plantenbak en een aquarium kwamen samen. (Ontwerpers: Sheng-Zhe Feng en Ling-Yuan Chou )

14. Bullshit Button

Met deze rechtuit pratende onzin Button kun je onzin noemen wanneer je het ziet! Druk gewoon op de rode zoemer om het te laten oplichten, luid zoemen en aankondigen, dat was onzin! of schreeuw, onzin ontdekt, neem voorzorgsmaatregelen! boven een jammerende sirene. Geen vriend, familielid, leraar of collega zal het aandurven om je nog een keer te belachelijk maken nadat je het onzinalarm hebt afgegaan. ( kopen )

15. AOK Apple-agenda

Een appel per dag houdt de dokter weg. ( koppeling )

16. 500XL-koptelefoon

Soms is groter IS echt beter, vooral als het om geluid gaat. ( kopen )

17. Draaibare 360 ​​° Lego-voetjes

360 ° roterend is een stopcontact met meerdere stopcontacten waarmee elke aansluiting erop kan draaien. (Ontwerpers: Cheng-Hsiu Du en Chyun-Chau Lin )

18. Vergrendel mok

Nog een beker die de meeste mensen ervan weerhoudt hem te gebruiken. Alleen de eigenaar van de beker kan zijn gevormde sleutel gebruiken om het gat te sluiten, de koffie in te schenken en te genieten van het drinken. (Ontwerper: Efrat Gommeh )

19. Leaf-It Bookmars

( koppeling )

20. 'Inukshuk' magnetische stenen

Een bosje kiezelstenen op je bureau kan veranderen in iets zinvols ... zo zinvol als de stenen oriëntatiepunten die door de Inuits voor navigatie werden gebruikt. Hier is de moderne tijd 'Inukshuk', magnetische stenen die een fotohouder, paperclipstandaard of een stressbreker worden. (Ontwerper: Dewa Bleisinger )

21. WTF? Office stempel

Als je het vertrouwen niet kunt vinden om te zeggen wat je echt denkt, of als woorden gewoon niet genoeg zijn, een WTF? Stamp zegt het allemaal. Gebruik thuis, op kantoor en op feestjes. Gebruik voor klachtenbrieven, rekeningen, interne correspondentie of om iemand voor de gek te houden. ( kopen )

22. Tandenbeker: zeg nee tegen delen

Als je een hekel hebt aan het delen van je eigen mok, dan is deze Teeth Cup wat je nodig hebt! Het werd opgemerkt dat dit unieke mokontwerp kan voorkomen dat anderen uw kopje gebruiken. Je kunt normaal drinken vanaf de gladde kant van de mok, of de koffie een beetje tussen de realistische openingen aan de tandenkant laten druppelen. (Ontwerper: Megawing )

23. USB Led Drankkoeler

De LED Beverage Cooler is retro-stijl en heeft een kleine blauwe LED aan de binnenkant. De LED helpt je drankje koel te blijven door hem te laten denken dat de lucht in de koeler afkomstig is uit het noordpoolgebied, want iedereen weet dat blauwe lichten je het koud laten voelen. Dus voeg wat stijl toe aan je bureau en houd je drankje tegelijkertijd koud. ( kopen )

24. Mobiele staart

was soll ich über mich schreiben tinder

Mobiele apparaten zijn tegenwoordig een must geworden. Dit product lijkt op de staart van een dier! Het kan worden gebruikt als steunhouder voor het bekijken van films, internetcolleges of tv-programma's op uw mobiele apparaat. Het kan uw mobiel verticaal of horizontaal houden en de hoek kan eenvoudig worden gewijzigd door de staart op een andere plek aan de achterkant te bevestigen. ( koppeling )

25. Murder Ink

Dit kleverige notitieblok van 300 pagina's is perfect voor gifpennotities, ontslagbrieven, hitlijsten en to-do's op kantoor. Murder, Ink wordt compleet geleverd met een met bloed bespatte pen, dus het is zeker dat je een statement maakt op je bureau naast die verdacht scherpe briefopener. ( kopen )

26. Vrije vorm liniaal

Met de Free Form Ruler kunt u de lengte meten door een onzichtbare lijn te “tekenen”, recht of gebogen. De meeteenheid wordt weergegeven en kan bovenaan worden aangepast. (Ontworpen door: Monocomplex )

27. Branch Branch Multi Tap

De Ramo Branch Multi Tap is een dramatische weergave van stroomverbruik en hoe gadgetafhankelijk we zijn. Het ziet er meer artistiek dan praktisch uit en kan letterlijk uitgroeien tot vertakkingen door simpelweg modulaire contactdoosstompen aan te brengen. (Ontwerper: Eunsung Kwon)

28. Afval van basketbal

Nu mis je je rotzooi niet meer! Schiet het gewoon recht naar de middelste doos en je krijgt 1 vuilnis-score! (Ontwerper: Li Jianye )

29. Nieuwe mapstortingen

( koppeling )

30. Praat Bubble

Spreek! Deze cartoon-geïnspireerde paperclips zijn de perfecte manier om de aandacht te vestigen op wat je echt probeert te zeggen. ( kopen )

31. Post-It Fruits

Ontworpen door: D-BROS

32. Beroemde snorpotloden

( koppeling )

33. Lichte blubs

Deze reeks gloeilampen neemt vormen aan die ver uit de lijn zijn gegaan en verschijnen als bolvormige vormen die zich uitstrekken van industriële lampenkappen. ze nemen verschillende maten en vormen aan, waarbij grote massa's het overnemen en in sommige gevallen het lijkt alsof ze de meubelstukken waarin ze zijn geplaatst bijna beginnen te consumeren. (Ontwerper: Pieke Bergmans )