3D Sidewalk Chalk Art: 4 van 's werelds meest getalenteerde straatartiesten

Vandaag willen we u 4 van 's werelds meest getalenteerde 3D-stoepkrijtkunstenaars laten zien die het vermogen hebben bedacht om de ogen van voorbijgangers te misleiden zodat ze driedimensionale landschappen en objecten op een volledig vlak asfalt zien.

Vandaag willen we u vier van 's werelds meest getalenteerde 3D-stoepkrijtkunstenaars laten zien die het vermogen hebben bedacht om de ogen van voorbijgangers te misleiden om driedimensionale landschappen en objecten op een volledig vlak asfalt te zien. Hun werken zijn gemaakt met behulp van een projectie die anamorfose wordt genoemd, en creëren de illusie van drie dimensies wanneer ze vanuit de juiste hoek worden bekeken. Kunst van deze stijl kan worden geproduceerd door een foto te maken van een object of een scherpe hoek te plaatsen, vervolgens een raster over de foto te plaatsen, een ander langwerpig raster op het voetpad op basis van een specifiek perspectief, en precies de inhoud daarvan weer te geven in de andere, vierkant voor vierkant.[ 1 ]

Lees verder

Edgar Mueller

Edgar Müller werd op 10 juli 1968 geboren in Mülheim / Ruhr en groeide op in de landelijke stad Straelen aan de westrand van Duitsland. Zijn fascinatie voor schilderen begon in zijn jeugd, met schilderijen van landelijke scènes van Straelen. Rond zijn 25ste besloot Müller zich volledig te wijden aan het schilderen op straat. Hij reisde door heel Europa en verdiende zijn brood met zijn vergankelijke kunst.Website : metanamorph.com

Ijstijd

Waterval

Lava Burst

Dualiteit

Mysterieuze grotten

Kurt Wenner

Kurt Wenner werd geboren in Ann Arbor, Michigan en is de uitvinder van driedimensionale pasteltekeningen. Hij produceerde zijn eerste muurschildering in opdracht op zestienjarige leeftijd, en op zijn zeventiende verdiende hij de kost als grafisch kunstenaar. Hij woonde zowel Rhode Island School of Design als Art Center College of Design bij. Volgens zijn website kunnen 3D Pavement Artists, 3D Sidewalk Artists en 3D Chalk-artiesten de wortels van hun werk terugvoeren tot de straatkunst van Rome in 1982, waar Kurt Wenner de complexe geometrie van klassieke Italiaanse architectuur in een nieuwe vorm transformeerde. van populaire kunst. Of ze nu straatschilderijen, krijtschilderijen, stoepschilderijen of trottoirkunst worden genoemd, als ze een driedimensionale illusie hebben, kunnen ze worden teruggevoerd op pasteltekeningen van Kurt Wenner.

Website : kurtwenner.com

Letztes Foto von toten Promis

Dag van toorn

Reusachtig

Muzen

Getto

Sky Comp met cijfers

Nike LeBron James

Tsjechische Cursor Installatie

Stress op kantoor

Hel

Smoothie-advertentie

Gears Of War-advertentie

Beowulf

Phaeton

Zwart gat

Julian Beever

Julian Beever is een Engelse, in België gevestigde krijtkunstenaar die sinds het midden van de jaren negentig trompe-l'oeil-krijttekeningen op bestrating maakt. Hij is waarschijnlijk ook de beroemdste op internet van alle vier 3D-straatartiesten die in dit artikel worden genoemd.

Website : julianbeever.net

Zwembad

Zelfportret

Licht Ongeval Op Een Gebouw

Idee Festival

Schotse wolkenkrabber

Coca Cola

Waterval

Ballantine's

Vlieg

Nokia N.Series

DHL

Eiffeltoren

Mieren

Dagelijkse mail

White River Rafting

Manfred Stader

Manfred Stader begon met straatschilderen en trottoirkunst tijdens zijn kunststudies aan de beroemde Städel Artschool in Frankfurt, begin jaren tachtig en in 1985 werd hij al een van de weinige meesterstraatschilders.

Website : 3d-street-art.com

Ster Mild

3D

Kust

Subsidies

Slim

Jinro

Bezoek Wales

Wanadoo wordt oranje

Aziatische verven

Lipton

Schiphol Luchthaven