6 valse geschenkdozen van Prank-O om je vrienden te misleiden met deze feestdagen

Dit bedrijf maakt hilarische nepgeschenkdozen en ze zijn perfect als je je vrienden deze feestdagen voor de gek wilt houden.

Elke vakantieperiode staan ​​we voor dezelfde vervelende taak: de cadeautjes inpakken voor al onze vrienden en familieleden. Het lijkt erop dat, hoeveel uur je ook besteedt aan het inpakken van elk individueel cadeau, op de een of andere manier zien ze er toch uit alsof ze zijn ingepakt door iemand die nog nooit een verpakt cadeau in zijn leven heeft gezien en ook het hele ding deed met hun handen achter hun terug. Maar we hebben goed nieuws voor u - een bedrijf genaamd Prank-O heeft een serie hilarische nep-geschenkverpakkingen gemaakt, zodat je afscheid kunt nemen van irritant inpakpapier.

Meer informatie: Instagram | pranko.com | Facebook | twitter.comLees verder

Baby's eerste luierAfbeelding credits: grap

In een recent interview met Verveelde Panda , Arik Nordby, een van de makers van Prank-O , zei hij een paar jaar geleden op het idee kwam voor deze nep-geschenkverpakkingen nadat hij zag hoe zijn 8-jarige neefje een gameconsole uitpakte die in een broodrooster-ovendoos was verpakt. “Terwijl hij neerslachtig was, behandelde hij het beleefd terwijl de volwassenen meespeelden met de grap door te zeggen: 'Wauw, Tommy, het heeft een timer en een automatische opschoningsfunctie - je bent een geluksvogel.' Het raakte me toen dat ik het kon gebruiken mijn vaardigheden op het gebied van pakketontwerp en liefde voor parodie om nepproducten te maken om geschenken in te huisvesten, ”zei de man. Hij ging toen naar buiten, kocht een camera en een statief en creëerde zijn eerste prototype - The Home Dentistry Kit.

Fiets veiligheidsgordelFotos, die nicht mit Photoshop bearbeitet wurden

Afbeelding credits: grap

Arik voegde eraan toe dat een van de meest succesvolle producten van het bedrijf de Earwax Candle Kit, Crib Dribbler, Bathe & Brew en de Rotowipe waren. De man zegt dat ze in de toekomst van plan zijn om meer stijlen van hun prankcadeaubonnen, wijnetiketten, wenskaarten en flyers te maken. 'We zijn begonnen met de ontwikkeling van een app en we hebben ook verschillende andere vormfactoren die in het voorjaar van 2021 zullen worden uitgerold, maar voorlopig zijn ze onder de duim', aldus de mede-oprichter.

Vizier-ganizerAfbeelding credits: grap

Arik zegt dat hij al 30 jaar bezig is met grafisch ontwerp, waaronder veel pakketontwerpen. “Ik hou ook van parodie. Van Wacky Packs (in de jaren 70) tot commercials met nepproducten van Saturday Night Live, het raakte altijd een snaar bij mij, '' onthulde de man. 'Nadat ik mijn eerste paar had gedaan, ontmoette ik een van de oorspronkelijke oprichters van Onion News, en Ryan Walther en ik zijn sinds 2010 biz-partners.'

Scrap'n SnacksAfbeelding credits: grap

Voor Arik komt inspiratie overal vandaan - consumententrends, vliegtuigcatalogi, rommelmarkt, infomercials, enzovoort. 'Als we eenmaal een stijl hebben gevonden, is het tijd om te creëren met behulp van willekeurige onderdelen, soldeerbout, lijmpistolen, spuitverf en meer', zei de mede-oprichter. 'Dan is het tijd voor fotografie en schrijven. We schakelen veel van onze vrienden en familie in om model te staan. Het is best een leuk proces! '

Nette tipsAfbeelding credits: grap

Als je van deze nep-geschenkdozen houdt, kun je je favoriete dozen kopen Prank-O 'S website , en als je meer wilt, bekijk dan zeker onze vorige berichten hier en hier !

Pasta RecyclerAfbeelding credits: grap