6 hilarische gesprekken die deze artiest in de lift hoorde

Als u het type persoon bent dat luid aan het telefoneren bent terwijl u de lift neemt, hebben we twee dingen te zeggen: ten eerste - u bent onbeleefd en irritant, ten tweede - kan iedereen uw gesprekken horen. Oh, en als je niet oppast, kan iemand je gesprek in een grappige strip veranderen.

Als u het type persoon bent dat luid aan het telefoneren is terwijl u de lift neemt, hebben we twee dingen te zeggen: ten eerste - u bent onbeleefd en irritant, ten tweede - kan iedereen uw gesprekken horen. Oh, en als je niet oppast, kan iemand je gesprek in een grappige strip veranderen.

hinter dir: One-Shot-Horrorgeschichten

Kunstenaar Angela Teng hoort vaak grappige gesprekken wanneer ze de lift neemt en houdt de leukste op haar iPhone om ze later uit te tekenen. 'Het is heel merkwaardig hoe er in een kleine ruimte, in zo'n korte tijd, zoveel informatie wordt uitgewisseld en emoties worden uitgedrukt', zegt de kunstenaar. 'Ik heb alleen getekend wat er echt is gebeurd, niets is verzonnen.'Bekijk de hilarische liftgesprekken in de onderstaande galerij!

Lees verder

1.

2.
3.
Vier.
5.

6.