Adverteren

15 traditionele bruiloftsoutfits van over de hele wereld

Deze stellen kleedden zich in honderden, zo niet duizenden jaren aan tradities. Omdat steeds minder mensen kiezen voor traditionele bruiloften, is het een nogal raar idee geworden dat het volgen van tradities je eigenlijk uniek maakt.

Je favoriete 'Game of Thrones'-personages, gerangschikt van klein naar groot, zullen je verrassen

De makers van Game of Thrones zijn geweldige leugenaars - met behulp van verschillende filmtechnieken laten ze acteurs er slanker of breder, korter of groter uitzien. En aangezien de meesten van ons waarschijnlijk niet de kans zullen krijgen om onze favoriete sterren op straat te ontmoeten, wordt hun echte uiterlijk een soort mysterie. We hebben besloten om het op te lossen en onze meest geliefde GoT-acteurs op lengte te bestellen om een ​​nieuw licht te werpen op hun off-screen persona's.

Star Wars toen en nu

Star Wars verscheen lang geleden (38 jaar om precies te zijn) in de melkweg, hier, hier en niet weg. Hoe zijn de acteurs door de jaren heen ouder geworden?

Deze harpij is zo groot dat hij eruitziet als een mens in een kostuum

Wist je dat de grootte van de klauw van een adelaar ongeveer zo groot is als een menselijke hand? Nou, je kunt maar beter geloven dat de rest van de vogel ook behoorlijk indrukwekkend groot is. Neem bijvoorbeeld de harpij - deze majestueuze adelaar is zo groot (en ziet er nogal gek uit) dat mensen denken dat het een mens is die een vogelkostuum draagt!

30 hilarisch goede Tinder-profielen

Heb je ooit moeite gehad met het maken van een Tinder-profiel? Het kan moeilijk zijn om jezelf in slechts een paar zinnen nauwkeurig te omschrijven, maar niet voor deze jongens en meisjes. Ze hebben zeker hun creativiteit losgelaten bij het maken van hun profielen en ze zijn hilarisch geworden. Maakt je een beetje nieuwsgierig wat er gebeurt als je naar rechts veegt, toch?

18 onverklaarde historische gebeurtenissen die geen enkele wetenschapper kan oplossen

De geschiedenis zit vol met rare gebeurtenissen die niemand kan verklaren - dat is een feit. Gelukkig voor ons hebben historici uit het verleden veel van hen redelijk goed gedocumenteerd, waarschijnlijk in de hoop dat de toekomstige generaties ze eindelijk kunnen kraken. Sommige mysteries blijven echter tot op de dag van vandaag onverklaard.