Nadat ze hadden opgemerkt dat hun honden graag door het gat in het hek naar de buurt kijken, besloten deze eigenaren het te versieren met grappige posters

Nadat hij had opgemerkt dat zijn honden graag door een gat in zijn hek naar de buurt kijken, besloot Brain Stanley om het te versieren met verschillende grappige posters, wat de hele buurt vreugde bracht!

Het vastzitten in quarantaine heeft bij sommige mensen echt tot creativiteit geleid. En terwijl sommigen schilderijen recreëren of rare dingen koken, bedenken anderen leuke projecten waarbij hun huisdieren betrokken zijn - neem bijvoorbeeld Brian Stanley uit Ohio. Nadat hij had opgemerkt dat zijn honden - Ripley en Burger King - dol waren op het kijken naar de buurt door een gat in zijn hek, besloot hij het te versieren met verschillende grappige posters, wat de hele buurt vreugde bracht!

Meer informatie: Instagram | Facebook | twitter.comLees verder

Brian Stanley merkte dat zijn honden het heerlijk vinden om door een gat in zijn hek naar de buurt te kijken

Dus besloot hij het te versieren met grappige posters, te beginnen met een parodie op Kaken

Afbeelding credits: het hek

In een recent interview met Bored Panda, zei de man dat het allemaal begon in augustus vorig jaar toen Burger King nog maar een paar maanden oud was en een gat aan het graven was onder het hek om vreemden voorbij te zien gaan. Om dit probleem op te lossen, sneed Brian een gat in het hek en Burger vond het geweldig.

Afbeelding credits: het hek

Na de sluiting van COVID in maart zaten Brian en zijn zoon thuis vast en merkten ze de toename van fiets- en voetverkeer rond hun huis. 'Ik kwam op het idee om een ​​schilderij met hondenthema te schilderen om het raam in te lijsten, dat tot leven zou komen als Burger zijn hoofd door het hek stak,' zei de man.

Afbeelding credits: het hek

“We hebben 2 honden en beiden zijn liefjes. Ripley is echter voorzichtiger. Ze is wat meer een blaffer naar iedereen die het hek nadert. Ze houdt van de aandacht, maar aarzelt meer dan Burger om het te omarmen, ”legde Brian uit. “Hamburger daarentegen houdt van aandacht. Het hekraam dat ik heb uitgesneden, is de eerste plaats waar hij gaat als ik hem buiten laat. Ik heb hem gewoon zien staan ​​met zijn hoofd door het gat terwijl hij de wereld voorbij zag gaan. '

Mensen waren dol op de originele poster en al snel creëerde Brian er nog een - deze keer had het een Pac Mac-thema

Afbeelding credits: het hek

wann hat freddie mercury geheiratet

Brian zegt dat Burger de ster van de show is - het gat in het hek is de eerste plaats waar hij naar buiten gaat. 'Zelfs als hij en Ripley rondrennen in de tuin, houdt hij een oor uit voor iedereen die voorbij komt en zal naar het gat rennen om naar hen te kijken,' zei de man.

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

Einfache berühmte Gemälde zu replizieren

Afbeelding credits: het hek

Brian zegt dat beide honden geweldig zijn, maar Ripley is een beetje verlegener dan Burger. 'Burger is de klassieke knokkelhond', grapte de man. 'Hij is altijd blij, altijd glimlachend en bereid om mensen te plezieren en gelukkig te maken.'

Een andere poster van Brian was geïnspireerd op het schilderij met de titel Meisje met de parel

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

'Mijn zoon hielp bij het matchen van kleuren, verf en ophangen van‘ The Bark ’, onze versie van het beroemde schilderij‘ The Scream ’. In het begin dachten we dat het de dag in de buurt zou opfleuren en hopelijk een paar glimlachjes op de gezichten van mensen zou toveren, '' legt Brian uit. “Er kwam meteen een positieve reactie op. Mijn zoon en ik zijn niet van plan om te stoppen met het ophangen van nieuwe schilderijen en hebben genoeg ideeën om dit jarenlang te blijven doen. '

Toen kwam De schors - een parodie op Munch's De Schreeuw

Afbeelding credits: het hek

De man zegt dat mensen uit de buurt meestal stoppen om foto's te maken met de honden - sommigen brengen zelfs lekkernijen mee waar Burger dol op lijkt! 'Zowel mijn vrouw als ik zijn tegengehouden door wandelaars, hardlopers, motorrijders en mensen in hun auto die ze ons vertellen hoeveel ze houden van wat we doen,' voegde Brian toe.

Afbeelding credits: het hek

'Ik ben dol op het Pacman-stuk dat we hebben gemaakt en ik ben ook dol op‘ The Dog with the Bone Earring ’, maar om verschillende redenen. Pacman omdat het geen 2D-stuk is. We hebben er afzonderlijke stukken aan gesneden, geverfd en eraan vastgemaakt, zodat het er meer 3D uitziet, ”legde de man uit. '' Bone Earring 'vanwege hoe uitdagend het was om het originele kunstwerk te dupliceren, zodat mensen het zouden herkennen'

Is dat een dinosaurus? Nee, wacht, dat is Burger met de hoofdrol Jurassic Bark

Coole Dinge, die man mit dem 3D-Drucker machen kann

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

Brian zegt dat ze genoeg ideeën hebben om door te gaan met het maken van posters tot het voorjaar van 2024. “Naarmate we met meer ideeën komen, wordt hierdoor langer hoe lang we dit kunnen volhouden. In feite zal het doorgaan totdat mijn verbeelding geen ideeën meer heeft, ”zei de man.

Afbeelding credits: het hek

Nonkel Sam? Meer als oom Burger

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

'Ik hoop dat als ons kleine kunstproject meer publiek krijgt, we door kunnen gaan met het maken en plaatsen van nieuwe stukken op ons hek en ook om adopteerbare dieren op onze social media-pagina's zoals Instagram te plaatsen,' concludeerde Brian.

Hier zijn enkele foto's achter de schermen van het creatieve proces

wie man alte cds kreativ nutzt

Afbeelding credits: het hek

En hier is een blik achter het hek

Afbeelding credits: het hek

Afbeelding credits: het hek

Dit zijn een paar blije pups!

Afbeelding credits: het hek