Asta's zwaardcollectie - Welke is de sterkste?

Met de toevoeging van het Demon Destroyer-zwaard in Asta's collectie, is zijn kracht meerdere malen toegenomen. Wordt het tijd? Krijgt Asta het vierde zwaard?

De nieuwste toevoeging aan Asta's zwaardcollectie - het Demon Destroyer-zwaard, heeft het overweldigde vermogen om zelfs reïncarnatiemagie teniet te doen.

In combinatie met zijn fysieke kracht en zijn antimagische bekwaamheid, is Asta goed op weg om een ​​van de machtigste magiërs binnen het Clover Kingdom te worden - zelfs zonder enige Mana. Laten we eens kijken naar alle zwaarden die hij momenteel in zijn bezit heeft.Krijgt Asta het vierde zwaard?

Asta is momenteel in het bezit van drie zwaarden: Demon Slayer, Demon Dweller en Demon Destroyer-zwaard. Asta zal niet snel een vierde zwaard ontvangen, want zelfs in de manga heeft hij het Demon Destroyer-zwaard niet helemaal onder de knie.

Technisch gezien heeft hij echter zijn ‘vierde zwaard’ in de manga gekregen. Nadat Yami door Zenon was gevangengenomen, liet de aanvoerder van de Bull zijn dierbare katana bij Asta achter. Onlangs zagen we Asta zelfs de katana gebruiken tegen Nacht en Liebe (AMD).

Horrorfilm hinter den Kulissen
Black Clover Asta's New Sword YouTube Bekijk deze video op YouTube

Asta krijgt het Demon Dweller-zwaard

De eerste heet de Demonen doder zwaard, dat magie kan snijden en afbuigen. De tweede is de Demon-Dweller zwaard, dat kan magische kracht van andere gebruikers afsnijden en lenen.

Het laatste zwaard in zijn verzameling, dat het effect van spreuken, met name reïncarnatiemagie, kan absorberen en verwijderen, is de Demon-vernietiger zwaard. Asta heeft zijn eigen vierde zwaard nog niet ontvangen, maar de mogelijkheid dat hij er een krijgt als zijn krachten volwassen worden, is vrij groot.

LEZEN: Waarom heeft Asta geen mana? Zal hij het kunnen gebruiken?

Asta's zwaarden gerangschikt

I. Demon-Slayer-zwaard

Asta's demon-slayer-zwaard is het zwaard dat als eerste uit zijn vijfbladige grimoire kwam. Deze antimagische zwaardtechniek duwt en condenseert magie aan de randen van zijn lemmet.

Asta met Demon Slayer-zwaard

Dit zwaard kan worden vergroot door Anti Magic uit te breiden vanaf de randen van het blad, terwijl de platte kant van het zwaard kan worden gebruikt om spreuken af ​​te weren.

Schwangerschaft vor und nach bilder

Asta kan ook op afstand de Anti Magic in het zwaard besturen, waardoor hij het zwaard terug naar zichzelf kan roepen door zijn hand open te houden, de naam te roepen en hem door de lucht te blazen.

II. Demon-Dweller-zwaard

Asta's tweede zwaard, d.w.z. het Demon-Dweller-zwaard, kan geprojecteerde schuine strepen van antimagie vrijgeven, waardoor hij spreuken van een afstand kon doorbreken.

Het kan ook de magie lenen van de mensen om hem heen, waardoor hij schuine strepen kan vrijgeven die de eigenschappen van andere magische attributen bezitten.

Asta en Demon Dweller-zwaard

Behalve Licht kan alleen Asta dit zwaard hanteren omdat hij geen mana bezit, aangezien andere magiërs geen magie zouden kunnen gebruiken terwijl ze in contact zijn met het zwaard en hun manavoorraad uitgeput zouden raken.

LEZEN: Wat is de sterkste grimoire in Black Clover? Is het van Asta?

III. Demon-Destroyer-zwaard

Demon-Destroyer Sword: Asta's derde en sterkste zwaard heeft een vaardigheid die bekend staat als Causality Break.

Causaliteitsonderbreking is een techniek die de oorzaak / gevolg-relatie in een spreuk absorbeert en doorsnijdt. Met deze techniek kan het zwaard Anti Magic-ranken genereren die de nawerkingen van spreuken kunnen absorberen en verwijderen.

Zijn sterkste vermogen ligt in het feit dat het zelfs reïncarnatiemagie en gif kan ontkrachten.

Krijgt Asta het 4e zwaard?

Behalve de Demon-Slayer-, Demon-Dweller- en de Demon-Destroyer-zwaarden, heeft Asta nog niet aangetoond dat hij andere zwaarden bezit.

Echter, naarmate de krachten van Asta volwassen worden en zijn connectie met de duivel in zijn grimoire dieper wordt, is er een kans dat Asta het 4e zwaard krijgt.

I. Asta's Five Leaf Grimoire

Asta bezit een Grimoire of Despair met de krachten van antimagic. Antimagic is een energie die in staat is om andere vormen van magie teniet te doen. Het komt voort uit de duivel die verbonden is met Asta's grimoire.

Asta kan zelfs de antimagische krachten lenen van de demon die in de grimoire verblijft om te transformeren in een bijna-demonische staat waarin zijn krachten exponentieel groeien.

Er zijn specifieke wapens, zoals demon-slayer en demon-dweller-zwaarden, die in de grimoire worden opgeslagen en de gebruiker helpen zijn volledige potentieel te ontketenen. Deze zwaarden kunnen elke spreuk die met magie is gemaakt, doorsnijden, reflecteren of teniet doen.

Asta is de enige die het kan hanteren, want hij is verstoken van enige magie en daarom de perfecte match voor deze grimoire.

vor und nach gewichtsverlust gesicht
LEZEN: Wie is Asta's duivel in zwarte klaver?

II. Heeft Asta zwaardmagie?

Dat is het verstoken van magie. Dit geldt ook voor zwaardmagie. Asta kan dankzij zijn grimoire alleen zwaarden oproepen die zijn doordrenkt met antimagie.

Hij gebruikt deze zwaarden voor verschillende overtredingen die magie teniet kunnen doen. De zwaarden kunnen door magie heen snijden, maar worden gereduceerd tot stompe wapens wanneer ze worden gebruikt om iets anders te raken.

Over Black Clover

Zwarte klaver is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Yuki Tabata. Het is sinds 16 februari 2015 in series verschenen in het tijdschrift Shueisha Weekly Shōnen Jump.

Het verhaal draait om Asta, een jonge jongen die schijnbaar zonder enige magische kracht is geboren, iets dat onbekend is in de wereld waarin hij leeft. Met zijn mede-magiërs van de Black Bulls is Asta van plan de volgende Wizard King te worden.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com