Atleten van over de hele wereld worden naakt voor de camera voor een goed doel, en van de foto's zal je hart sneller kloppen

Boksers, ballerina's en basketbalspelers behoren allemaal tot de 18 ongelooflijk fitte deelnemers die ermee instemden hun kleren uit te trekken voor een goed doel.

Boksers, ballerina's en basketbalspelers behoren allemaal tot de 18 ongelooflijk fitte deelnemers die ermee instemden hun kleren uit te trekken voor een goed doel.

Fotograaf en voormalig biatleet Dominika Cuda was degene die op het idee kwam voor het project dat een jaar in beslag nam. In tegenstelling tot de meeste kalenders, bevat het meer dan slechts 12 afbeeldingen. In plaats van elke atleet een aparte maand te geven, creëerde de auteur van het idee een persoonlijke sportplanner van 300 pagina's waarmee de persoon zijn trainingsvoortgang, slaappatronen en voedingsplannen kan volgen terwijl hij de prachtig vastgelegde lichamen bewondert.De planners zijn beschikbaar in volledig mannelijke en volledig vrouwelijke versies, afhankelijk van de voorkeur, voor ongeveer $ 36. Deze kalender komt ten goede aan One Year Fund, een liefdadigheidsinstelling die jonge atleten met onvoldoende middelen ondersteunt door geld in te zamelen voor schoenen, kleding en uitrusting die ze nodig hebben. Cuda, die worstelde om geld te vinden toen ze zelf atleet was, is nu opgewonden om de jongere generatie te helpen hun dromen na te jagen.

Scroll naar beneden om de ontzagwekkende foto's te zien, bekijk de Eenjarig fonds pagina om je eigen exemplaar te krijgen, en als je een atleet bent die zich door dit project geïnspireerd voelt, neem dan contact op met de auteur van de foto's - zij zou je graag beschouwen als het model voor de kalender van volgend jaar .

Meer informatie: oneyearfund.org | Facebook | Instagram ( h / t )

Lees verder