Attack On Titan Seizoen 4 Aflevering 11: releasedatum, preview en discussie

Attack on Titan: The Final Season Episode 11, getiteld 'Impostors', wordt uitgezonden op 21 februari 2021. We brengen je de laatste aflevering-updates voor deze anime.

Aflevering 10 liet ons zien hoe Eren langzaamaan afstand neemt van zijn vrienden, in een mate waarin de meesten van hen hem als een bedreiging beschouwen.

Armin en Mikasa besloten om met hem te praten voordat ze gedwongen werden om een ​​gedurfde actie tegen hem te ondernemen.De aflevering bleef slingeren van incidenten uit het verleden om incidenten als een slinger te presenteren en ons het web van samenzweringen en vuile politiek te onthullen dat zal resulteren in een nieuwe oorlog tussen Marley en Paradis.

Kunnen Mikasa en Armin Eren een beetje verstandig maken? Of is het te laat om erover te praten? We brengen je de laatste afleveringupdates voor deze anime.

Inhoudsopgave 1. Aflevering 11 Preview en speculaties 2. Aflevering 11 Releasedatum I. Is Attack on Titan deze week in pauze? 3. Aflevering 10 Samenvatting I. Kiyomi's bezoek aan Paradis II. Zeke's plan om Paradis te beschermen III. Hizuru-contract mislukt IV. Historia wordt zwanger 4. Waar te kijken 5. Over aanval op Titan

1. Aflevering 11 Preview en speculaties

In de preview ontsnappen Falco en Gabi uit de gevangenis. Ze kunnen nergens anders heen en vinden onderdak op de boerderij van meneer Blouse. Ze zullen echter niet hun ware identiteit onthullen, en dat is de reden waarom de aflevering de titel 'Bedriegers' draagt.

schlechte Stock-Fotos von meinem Job
Attack on Titan Seizoen 4 Aflevering 11 Preview Bekijk deze video op YouTube

Attack on Titan Seizoen 4 Aflevering 11 Preview

Door onder dezelfde schuilplaats te blijven en hetzelfde voedsel met de vijand te delen, kan Gabi haar eigen ideeën over het Paradis-volk in twijfel trekken. Misschien realiseert ze zich eindelijk dat alle Paradis-mensen geen duivels zijn.

Vroeg of laat zal meneer Blouse erachter komen dat Gabi degene is die Sasha heeft vermoord. We weten dat hij een vrijgevig persoon is, maar hoe zal hij reageren op de confrontatie met de moordenaar van zijn dochter?

2. Aflevering 11 Releasedatum

Aflevering 11 van Attack on Titan: The Final Season, getiteld 'Impostors', wordt uitgebracht op zondag 21 februari 2021. Omdat deze anime wekelijks wordt uitgevoerd, zijn de releases van nieuwe afleveringen zeven dagen uit elkaar.

I. Is Attack on Titan deze week in pauze?

Aflevering 11 van Attack on Titan: The Final Season wordt volgens schema uitgebracht. Een dergelijke vertraging is niet aangekondigd.

Apple Monitorständer für 1000 Dollar

3. Aflevering 10 Samenvatting

Aflevering 10 begint met Eren die steeds ongeduldiger wordt achter de tralies. Hij legt zelfs zijn hand op Hange na een verhitte discussie tussen hen.

Hang | Bron: Fandom

Dit doet Hange zich afvragen of Erwin's beslissing om haar tot Commandant te maken de juiste was.

I. Kiyomi's bezoek aan Paradis

Dan zien we flashbacks van de dag dat Kiyomi Azumabito twee jaar geleden het Paradis-eiland bezocht. Ze toont Mikasa een koninklijk insigne dat bestaat uit drie zwaarden, hetzelfde als degene die ze om haar pols draagt.

Kiyomi identificeert Mikasa als de verloren afstammeling van Hizuru's koninklijke familie. Daarom is Historia opgelucht om iemand anders te zien die geboren is met enorme verantwoordelijkheden op haar schouders.

Beauty-Makeovers vorher und nachher

Maar het lijkt erop dat het ontmoeten van Mikasa slechts een excuus was voor Kiyomi, ze wil de reserves van ‘Ice-burst stone’ in handen krijgen, het gas dat als brandstof dient voor de ODM-tandwielen.

Het is een onschatbare natuurlijke hulpbron die niet beschikbaar is buiten Paradis, en het verkrijgen ervan zal enorme industriële voordelen opleveren voor de Hizuru-natie.

II. Zeke's plan om Paradis te beschermen

Kiyomi legt het plan van Zeke uit om Marley te beschermen, dat in drie delen kan worden onderverdeeld. De eerste stap omvat het uitvoeren van een test Rumbling die de wereld de omvang van zijn kracht zal laten zien.

Zeke Yeager | Bron: Fandom

Deze test Rumbling geeft Paradis voldoende tijd om zijn leger te versterken. Met de medewerking van Hizuru zal het Paradijs-leger een stadium bereiken waarin de dreiging van gerommel niet langer nodig is.

Ten slotte zou Zeke de Beast Titan doorgeven aan iemand van koninklijk bloed, die zoveel mogelijk kinderen zal moeten baren voordat de termijn van 13 jaar afloopt.

Eren is echter strikt tegen het idee om Titan-houders te fokken als vee.

LEZEN: Aanval op Titan Aflevering 69 zaait het zaad van wantrouwen tegen Eren

III. Hizuru-contract mislukt

Het Survey Corps zoekt naar een alternatieve manier om gerommel te voorkomen en Historia te redden. Maar Hizuru's antwoord daarop was niet bevredigend voor Paradis.

Het echte motief van Hizuru is om de middelen van Paradis te monopoliseren in plaats van ze handel te laten drijven met andere landen. Dit zou er uiteindelijk toe leiden dat de hele wereld zich tegen Paradis keert en hen als duivels beschouwt.

Ontmoeting met de Hizuru-clan met de familie Fritz | Bron: Fandom

Zo'n contract is voor Paradis onaanvaardbaar. Ze hebben dus geen andere keus dan Historia uiteindelijk op te offeren.

IV. Historia wordt zwanger

Paradis heeft geen andere keus dan te vertrouwen op Rumbling om te overleven, maar Zeke Yeager is een te grijze persoonlijkheid om deze vitale rol te mogen spelen. Het oorspronkelijke plan was dus om Historia de Beast Titan te laten erven.

Maar dat kan niet meer omdat Historia zwanger wordt gezien en niet in staat is om een ​​Titan te erven. Maak je geen zorgen, Eren is niet de vader, het is een boer uit het dorp waar ze opgroeide.

Coole Bürgersteigskreidekunst einfach

Nu weten we nog steeds niet of het haar eigen beslissing was of slechts een onderdeel van een samenzwering om te voorkomen dat ze een titan zou erven. Haar ogen zien er koud uit alsof ze alles in haar leven heeft verloren, en het is nog steeds erg onduidelijk wat er echt met haar is gebeurd.

Terug in een boerderij praten enkele Eldiaanse officieren over de zwangerschap van Historia en hoe het de erfenis van de Beast Titan vertraagde. Een van hen belt een Marleyan voor meer wijn.

Op weg naar de voorraadkamer ontmoet hij Nicolo, die hem een ​​fles wijn laat zien en vraagt ​​of het de fles is.

Historia Reiss, zwanger | Bron: Fandom

Ondertussen vindt het Survey Corps het moeilijk om Eren meer te vertrouwen. Ze beschouwen Eren als verantwoordelijk voor de dood van Sasha en het plaatsen van Paradis in een kwetsbare situatie waarin de hele wereld tegen hen is.

Mikasa en Armin besluiten met Eren te praten voordat de situatie uit de hand loopt.

4. Waar te kijken

Bekijk Attack on Titan op:

5. Over aanval op Titan

Attack on Titan is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Hajime Isayama. Kodansha publiceert het in het Bessatsu Shonen Magazine.

Aleppo Syrien vor dem Krieg

De manga begon op 9 september 2009 met serialisatie en heeft tot op heden 30 tankōbom-formaten.

Attack on Titan volgt de mensheid die zich binnen drie concentrische muren heeft gevestigd om zichzelf te beschermen tegen de angstaanjagende titanen die op hen jagen.

Eren Yeager is een jonge jongen die gelooft dat een leven in een kooi vergelijkbaar is met dat van vee en ernaar streeft op een dag buiten de muren te gaan, net als zijn helden, het Survey Corps. De opkomst van een dodelijke Titan zorgt voor chaos.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com