Badass-verpleeghuisbewoners spelen iconische filmscènes na

Dit mooie en geestige project in verpleeghuizen in heel Duitsland laat ons zien dat plezier hebben weinig te maken heeft met je leeftijd. De pensioneringsgemeenschap heeft een onderhoudende kalender vrijgegeven van verpleeghuisbewoners tussen 75 en 98 jaar die scènes uit iconische Hollywood-films hebben nagespeeld.

Dit mooie en geestige project in verpleeghuizen in heel Duitsland laat ons zien dat plezier hebben weinig te maken heeft met je leeftijd. De pensioneringsgemeenschap heeft een onderhoudende kalender vrijgegeven van verpleeghuisbewoners tussen 75 en 98 jaar die scènes uit iconische Hollywood-films hebben nagespeeld. Kostuums, pruiken en make-up hielpen de modellen om te vormen tot beroemde filmsterren - van James Dean en Audrey Hepburn tot Marilyn Monroe en Patrick Swayze.

Beste Dragonball-Serie zum Anschauen

De kalender “Classics 2014” is gemaakt als cadeau voor verpleeghuisbewoners, medewerkers en gezinsleden. Het schudt zeker enkele van de deprimerende stereotypen over hoe het is om met pensioen te zijn en in het verpleeghuis te wonen.Bron: westfalen-heute.de

Lees verder

'Ontbijt bij Tiffany': Marianne Brunsbach, 86

'Titanic': Erna Rütt, 86 en Alfred Kelbch, 81

'Blues Brothers': Margarete Schmidt 77 en Lothar Wischnewski 76

'The Seven Year Itch': Ingeborg Giolbass, 84 en Erich Endlein, 88

Nahaufnahme des menschlichen Auges

'James Bond': Wilhelm Buiting, 89

'Saturday Night Fever': Irmgard Alt, 79 en Siegfried Gallasch, 87

'Rocky': Erwin J. von der Heiden, 80

'Mary Poppins': Erna Schenk, 78

'Easy Rider': Walter Loeser, 98 en Kurt Neuhaus, 90

Weihnachtsbeleuchtung Palme versagen