Barbie onthult 17 nieuwe poppen gebaseerd op inspirerende vrouwen, en we willen ze allemaal

Na 8.000 moeders te hebben ondervraagd, heeft Barbie ontdekt dat 86% zich zorgen maakt over het soort rolmodellen waaraan hun dochters worden blootgesteld. Dus besloten ze om 17 nieuwe poppen uit te brengen die gebaseerd zijn op inspirerende en beroemde vrouwen over de hele wereld.

Na 8.000 moeders te hebben ondervraagd, heeft Barbie ontdekt dat 86% van hen zich zorgen maakt over het soort rolmodellen waaraan hun dochters worden blootgesteld. Dus besloten ze om 17 nieuwe poppen uit te brengen die zijn gebaseerd op inspirerende en beroemde vrouwen over de hele wereld.

'Meisjes hebben altijd verschillende rollen en carrières kunnen spelen met Barbie en we zijn verheugd om een ​​licht te laten schijnen op echte rolmodellen om hen eraan te herinneren dat ze alles kunnen zijn', senior vice president en algemeen manager van Barbie, Lisa McKnight , zei in een persbericht. Een woordvoerster van Mattel heeft ook bevestigd dat de line-up zal groeien met de release van nieuwe poppen.Elke pop wordt geleverd met informatie die onthult hoe elke vrouw onze samenleving heeft gevormd. Deze poppen zijn gebaseerd op verschillende rolmodellen uit verschillende tijdsperioden, bijvoorbeeld de eerste vrouw die over de Atlantische Oceaan vloog Amelia Earhart en de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. Bekijk zelf deze inspirerende poppen!

Meer informatie: mattel.com ( h / t )

Lees verder

Na 8.000 moeders te hebben ondervraagd, kwam Barbie erachter dat 86% van hen zich zorgen maakt over het soort rolmodellen waaraan hun dochters worden blootgesteld.

leuchten in den dunklen regalen

Als reactie hierop heeft Barbie besloten om 17 nieuwe poppen uit te brengen ter ere van vrouwen uit het verleden en het heden

Frida Kahlo, kunstenaar

Brusttattoos vorher und nachher abdecken

Amelia Earhart, luchtvaartpionier

Martyna Wojciechowska, journalist

Hélène Darroze, wereldberoemde chef-kok

Ashley Graham, model- en lichaamsactivist

wer war freddie mercurys freund

Patty Jenkins, filmmaker

Katherine Johnson, NASA-wiskundige en natuurkundige

Yuan Yuan Tan, Prima Ballerina

Sara Gama, voetballer

Leyla Piedayesh, ontwerper en ondernemer

was ist ein it-kerl

Ibtihaj Muhammad, kampioen schermen

Bindi Irwin, natuurbeschermer

Xiaotong Guan, actrice en filantroop

Chloe Kim, kampioen snowboarden

Gabby Douglas, kampioen turnen

Ava Duvernay, filmregisseur

Orte der Kraft der Naturskulpturen

Hui Ruoqi, kampioen volleybal

Nicola Adams Obe, kampioen boksen


Sommige mensen prezen de nieuwe poppen

Terwijl anderen vonden dat ze überhaupt niet zouden moeten bestaan
Wat denk je?