Black Clover Episode 158 breekt internet met nieuwe OP en ED: Trending # 1

Black Clover Episode 158 onthulde de 13e openings- en eindthema-nummers die wereldwijd trending zijn op respectievelijk YouTube en Twitter.

Van een zeer onderschatte show die werd bekritiseerd vanwege slechte animaties tot gewaardeerd worden vanwege de verbluffende beelden, de Black Clover-franchise draaide eindelijk de rollen om met zijn 158e aflevering.

Game of Thrones Schauspieler Höhen

Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Het nieuwe opening- en einde-thema speelde een essentiële rol om de fans gek te maken voor de komende Spade Kingdom-boog. De aflevering vormt het perfecte begin voor de nieuwe boog en laat ons kennismaken met nieuwe bedreigingen.Het nieuwe eindthema getiteld 'BEAUTIFUL', uitgevoerd door K-popgroep TREASURE, is momenteel trending # 1 op Twitter. Het officiële Twitter-account vierde hun enorme succes.

https://twitter.com/bclover_PR/status/1346407470332223489

Gefeliciteerd! Wereldtrend # 1

MOOIE SCHAT Is de wereldtrend ingegaan!

#BlackClover_with_TREASURE staat op nummer één in de wereldtrend. Dank je!!!

#Zwarte klaver

Engelse vertaling, Twitter vertalen

Het lijkt erop dat de franchise eindelijk de waardering krijgt die ze verdienen. Fans van de K-pop-groep en de anime hebben zich verenigd om hun hype voor het nieuwe einde-thema te delen.

https://twitter.com/iksanpjw/status/1346422470807457792

Het laatste nummer is erg rustgevend en past perfect bij het thema dat draait om de transformatie van Asta en Yuno tot de sterkste Magic Knights.

We zien de baby Asta en Yuno de eerste 40 seconden, gevolgd door hun prachtig geanimeerde tienerlooks.

Het nieuwe openingsthema is ook niet ver weg van een sensatie. Als het laatste thema bekend staat om zijn rustgevende muziek, dan steelt het openingsthema de aandacht met zijn spectaculaire animatie.

Black Clover - Opening 13 l Snow Man - Grandeur Bekijk deze video op YouTube

Nieuw openingsthema getiteld 'Grandeur' door Snowman

Dit nieuwe openingsthema met de titel 'Grandeur' van Snowman is momenteel trending # 1 op YouTube. Het plaagt ons enkele sleutelelementen die we kunnen verwachten van de boog van het Schoppenrijk.

De Black Clover-franchise is altijd geprezen om zijn themaliedjes, maar deze keer hebben ze de anime naar een heel nieuw niveau getild.

2021 wordt een cruciaal jaar voor Black Clover, aangezien de anime geleidelijk op weg is naar een nieuwe golf van gevechten. Ben je klaar voor de Spade Kingdom-boog om de anime te raken?

LEZEN: Black Clover Anime betreedt de Spade Kingdom Arc in januari

Over Black Clover

Black Clover is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Yuki Tabata. Het is sinds 16 februari 2015 in series verschenen in het tijdschrift Shueisha Weekly Shōnen Jump.

Dat | Bron: Fandom

Wie erstelle ich gefälschte Instagram-Posts?

Het verhaal draait om Te blijven , een jonge jongen die schijnbaar zonder enige magische kracht is geboren, iets dat onbekend is in de wereld waarin hij leeft. Met zijn mede-magiërs van de Black Bulls is Asta van plan de volgende tovenaarskoning te worden.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com