Black Clover's nieuwste openingsthema duikt diep in het verleden van Yuno

Black Clover's 13e OP, 'Grandeur', is niet alleen een headbanger, maar plaagt ook aankomende gevechten in het Spade Kingdom en het oorsprongsverhaal van Yuno.

De Black Clover-anime is net in de Spade Kingdom-boog gekomen en het nieuwste openingsthema heeft ons heel veel spoilers gegeven om over na te denken.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Van het geweldige thema 'Grandeur' tot het huiveringwekkende silhouet van Dante, de hele video pompt gewoon fans op voor de komende afleveringen.Naarmate de anime dieper de boog in gaat, zal de werkelijke kracht van de Dark Triad naar voren worden gebracht. Ze zijn bezeten door duivels, net als Asta, maar hun machtsniveau kan zijn huidige staat overtreffen.

Het 13e openingsthema van de serie, 'Grandeur' van Snowman, heeft positieve reacties gekregen van fans. Het is echter net zo interessant om de opening te ontleden om een ​​idee te krijgen van wat komen gaat.

Black Clover - Opening 13 l Snow Man - Grandeur Bekijk deze video op YouTube

Black Clover - Opening 13 l Snow Man - Grandeur

De magische steen van Yuno is te zien in het openingsthema. Hij was een wees die alleen met de steen in een kerk werd achtergelaten.

Een vrouw met een vriendelijke glimlach is ook te zien in het openingsthema. Dit is de moeder van Yuno waar we in de komende afleveringen meer over zullen weten als Yuno's verleden wordt onthuld.

Game of Thrones damals und heute

We zien ook een vuurplaats. Is dit ook een glimp van Yuno's verleden?

LEZEN: Black Clover Episode 158 breekt internet met nieuwe OP en ED: Trending # 1

Het komende deel van het artikel bevat een aantal BELANGRIJKE spoilers over het verleden van Yuno, dus lees verder op eigen risico !!

Tags SPOILERS VOORUIT! Deze pagina bevat spoilers van Black Clover.

Yuno behoort eigenlijk tot de familie Grinbellior die heerste over het Spade Kingdom. Yuno's moeder is Lady Loyce. De broers en zussen van Zogratis vielen echter de koninklijke familie aan toen Yuno nog maar een kind was en vermoordden hen.

Zwarte klaver | Bron: Funimation

Daarna nam de Dark Triad de controle over het Spade Kingdom. Yuno behoort dus tot een koninklijke familie en de boog van het Schoppenrijk zal meer van zijn verleden onthullen.

Yuno is sterker geworden na de trainingsboog en hij zal zeker alles geven om het schoppenrijk te verlossen van het komende gevaar. Zal hij zijn recht als mogelijke opvolger kunnen herwinnen?

Over Black Clover

Black Clover is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Yuki Tabata. Het is sinds 16 februari 2015 in series verschenen in het tijdschrift Shueisha Weekly Shōnen Jump.

Het verhaal draait om Asta, een jonge jongen die schijnbaar zonder enige magische kracht is geboren, iets dat onbekend is in de wereld waarin hij leeft. Met zijn mede-magiërs van de Black Bulls is Asta van plan de volgende Wizard King te worden.

Bron: Youtube

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com