Bleach New Season Release Date, Visuals & Trailers

Het nieuwe seizoen van Bleach, de Thousand Year Blood War-boog, wordt uitgebracht in 2021. De nieuwe anime zou de laatste manga-boog aanpassen die deel 55-74 beslaat.

Seizoen 17 van Bleach zal de laatste boog van de manga aanpassen, de Thousand Year Blood War-boog, en zal ook de afsluiting zijn van de anime.

Bleach, een anime over een rebelse jonge jongen die de krachten krijgt van een zielenrijper, heeft een lange weg afgelegd. De serie heeft een lange looptijd gehad en is een van de 'Big 3' anime.die schönsten historischen Fotos, die je aufgenommen wurden

Een typische Shonen over een jongen die de krachten van een soulrijder verwierf, kreeg uiteindelijk miljoenen fans over de hele wereld en veroorzaakte opnieuw opwinding onder fans na de aankondiging van seizoen 17 in maart 2020.

Na 8 lange jaren wachten zullen Bleach-fans eindelijk getuige zijn van de Thousand Year Blood War-boog in anime-formaat! Het laatste seizoen is bevestigd voor release in 2021.

Inhoudsopgave 1. Uitgavedatum 2. Seizoen 17 Perceel 3. Visuals en trailers 4. Waar Bleach bekijken 5. Over bleekmiddel

1. Uitgavedatum

De laatste boog is bevestigd en gepland voor release in 2021 als onderdeel van de Bleach 20thjubileumproject.

Het nieuwe seizoen van Bleach, de Thousand Year Blood War-boog, wordt uitgebracht in 2021. De nieuwe anime zou de laatste manga-boog aanpassen die deel 55-74 beslaat.

Bleekmiddel | Bron: Fandom

Bleach werd van 2004 tot 2012 uitgezonden op TV Tokyo met 366 afleveringen. Het werd later uitgezonden op Adult Swim.

Het aantal afleveringen is nog niet duidelijk, maar we kunnen verwachten dat een lang seizoen in verschillende cursussen zal lopen.

LEZEN: Complete eenvoudige gids om bleekmiddelvullers over te slaan en te genieten van de anime!

2. Seizoen 17 Perceel

Het komende laatste seizoen zou de boog van de Duizendjarige Bloedoorlog aanpassen, die de laatste 19 Volumes beslaat

Deze boog zal verbluffende informatie over Ichigo's verleden onthullen en Soul Society ontleden met werkelijk waanzinnige onthullingen. Het zou ook licht werpen op andere vragen die in de anime onbeantwoord bleven.

https://twitter.com/trapmagenta/status/1280563762261626880?s=20

Bleach Thousand-Year Blood War begint met de 12e divisie die ontdekt dat Hollows plotseling in grote groepen verdwijnt.

Twee dagen na dit incident verschijnt plotseling een vreemde man op Ichigo's bed en stelt zichzelf voor als Asguiaro Ebern. Ichigo vraagt ​​hem of hij een Arrancar is, wat op zijn beurt Ebern woedend maakt, en hij roept een Spirit Weapon op.

Ondertussen wordt Yamamoto in Soul Society, in de kazerne van de 1st Division, geconfronteerd met een rapport van de andere divisies, en wordt hij geconfronteerd met verschillende gemaskerde mannen die de oorlog komen verklaren.

Terwijl Ichigo tegen Ebern vecht, vraagt ​​hij zich af waarom Ebern een Quincy Cross gebruikt en een medaillon heeft. Aan de andere kant, in Soul Society, verklaart een van de gemaskerde mannen dat de Wandenreich Soul Society binnen vijf dagen zal vernietigen.

LEZEN: Hoe kijk je naar bleekmiddelvrij? Bekijk Order of Bleach

3. Visuals en trailers

Kunnen we alsjeblieft even de tijd nemen om de schoonheid van dit beeld in je op te nemen? Het ziet er verdomd briljant uit, en al onze karakters zijn onstuimig!

lustige zitate um zu sagen ich liebe dich

Bleach Visual | Bron: Bilibili

Het is moeilijk om de plot van de visual zelf te voorspellen, maar het lijkt erop dat de animatiekwaliteit verfijnder is geworden!

De officiële website man kondigde een nieuw Bleach-seizoen aan voor de laatste boog van de franchise in een promotievideo.

In dezelfde PV, die de Bleach spin-off anime, Burn the Witch en de Art Exhibit aankondigde, onthulde het ook een nieuw Bleach-seizoen voor het volgende jaar.

großer Gewichtsverlust vorher und nachher

Het onthulde een nieuw personage Yhwach, naast mangaknipsels voor de Thousand-Year Blood War-boog.

De manga-lezers zouden dit seizoen hun voltooiing krijgen, aangezien het laatste seizoen in 2012 een slechte smaak in de mond van sommige fans achterliet.

Dit seizoen garandeert een einde aan de losse eindjes en een perfect einde aan de franchise.

LEZEN: Is Bleach een goede anime? - Een compleet overzicht

4. Waar Bleach bekijken

Bekijk Bleach op:

5. Over bleekmiddel

Bleach is een Japanse anime-televisieserie gebaseerd op de gelijknamige manga van Tite Kubo. De anime-serie past Kubo's manga aan, maar introduceert ook enkele nieuwe, originele, op zichzelf staande verhaallijnen.

Het is gebaseerd in Karakura Town op een 15-jarige middelbare scholier Ichigo Kurosaki die een vervangende Soul Reaper wordt wanneer Rukia Kuchiki, een Soul Reaper, Soul Reaper-krachten in Ichigo plaatst. Ze slagen er nauwelijks in om de holte te doden.

Hoewel hij aanvankelijk terughoudend was om de zware verantwoordelijkheid te aanvaarden, begint hij wat meer holtes te elimineren en ontdekt dat verschillende van zijn vrienden en klasgenoten spiritueel bewust zijn en over hun eigen krachten beschikken.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com