Boruto Hoofdstuk 55: Naruto verliest Kurama en Sasuke verliest zijn Rinnegan!

Boruto hoofdstuk 55 is uit, en er is overal slecht nieuws! Kurama sterft, Sasuke verliest zijn Rinnegan en Code verschijnt als de volgende doortrapte Otsutsuki.

Boruto: Naruto Next Generations hoofdstuk 55 is uit en ik kan gewoon niet geloven wat er is gebeurd. Naruto heeft zojuist zijn oudste familie verloren, Kurama! Het is niet alleen Naruto die iets kostbaars heeft verloren als we klagen over Sasuke's Rinnegan.

Sword Art Online Episodenführer Staffel 2

Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

In hoofdstuk 54 was Naruto uitgeput na het gebruik van de Baryon-modus, en velen van ons vreesden voor zijn leven. Het is Kurama echter gelukt om zowel Naruto als de lezers te misleiden. Er wacht meer slecht nieuws, want er is net een nieuwe Otsutsuki-dreiging opgekomen.een. Kurama's leugen en offer

Als het hoofdstuk begint, denkt Naruto dat hij dood is, maar Kurama troost hem door te zeggen dat hij nog leeft, gewoon bewusteloos.

In hun laatste gesprek bekent Kurama dat de reden dat ze de Baryon-modus konden gebruiken, te wijten was aan hun sterke verbinding.

De prijs van de Baryon-modus is mijn leven, niet het jouwe

Kurama, The Nine Tails Beast

Kurama | Bron: Fandom

Kurama wist dat Naruto nooit met het plan zou hebben ingestemd als hij eerder de waarheid had verteld.

Het laatste gesprek met Kurama herinnert Naruto aan zijn ouders wiens liefde hij nog nooit had ervaren. Terwijl Kurama vertrekt, smeekt Naruto hem niet te gaan, maar het mocht niet baten.

Typisch, wanneer een beest met de staart wordt geëxtraheerd, sterft de gastheer, maar Naruto zal niet sterven omdat de Baryon-modus alleen Kurama's chakra tussen de twee heeft uitgeput.

LEZEN: Boruto Hoofdstuk 54: Momoshiki's Masterplan Sasuke en Naruto Down

twee. Sasuke verloor zijn Rinnegan!?

Momoshiki had Boruto overgenomen en Sasuke in zijn linkeroog gestoken. Onze vrees dat Sasuke zijn Rinnegan zou verliezen, is feitelijk bewaarheid geworden.

In hoofdstuk 55 vraagt ​​Naruto de anderen om een ​​ruimte-tijd portaal te openen om naar huis terug te keren. Terwijl Boruto een blik werpt op Sasuke, bekent hij dat zijn Rinnegan nu nutteloos is.

Sasuke probeert de zware sfeer op te heffen door te zeggen dat ze allemaal het gevecht aangingen met de vastbeslotenheid om te sterven.

Sasuke | Bron: IMDb

Het is maar een geluk dat we leven

North Farmington Highschool-ID
Sasuke Uchiha
Lees Boruto hoofdstuk 55

3. Een nieuwe Otsutsuki is geboren!

De scène verschuift naar Code, die wakker wordt uit een dutje en zegt dat hij, in tegenstelling tot Kawaki, een mislukt schip is.

Isshiki komt echter uit het niets en instrueert Code dat hij na de dood van Isshiki de krachten van een Otsutsuki zal erven. Zijn missie is om Kawaki en Boruto naar de Ten-Tails te voeren en de Goddelijke Boom te laten groeien.

Het lijkt erop dat Isshiki's karma hem in staat had gesteld om voor de laatste keer voor Code te verschijnen. Dit geeft weer hoe Kurama ook nog een laatste gesprek had met Naruto.

Hoewel Kurama Naruto adviseert om vertrouwen te hebben in zijn metgezellen en daarna voorzichtig te zijn, codeert Isshiki een pad van ondergang en vernietiging.

Kaguya Otsutsuki | Bron: Fandom

Nu Kurama en Sasuke's Rinnegan uit de weg zijn, wordt de missie van Code nog eenvoudiger. Isshiki heeft de gehechtheid van Code aan hem gebruikt om zijn eigen verlangen te vervullen, zelfs als hij sterft.

ideen für erfindungsprojekte für kinder

Als Code Ten Tails loslaat, zullen er duizenden worden gedood. Zijn capaciteiten zijn nog niet volledig onthuld en fans geloven dat hij enkele grote machten verbergt.

Zal dit hoofdstuk het einde markeren van de rol van Naruto en Sasuke als onnoemelijke helden in Boruto: Naruto Next Generations?

LEZEN: The Ohtsutsuki Clan, Divine Tree & Chakra Fruit uitgelegd in Boruto Chapter 45 door Amado

4. Over Boruto: Naruto Next Generations

Boruto: Naruto Next Generations is geschreven en geïllustreerd door Mikio Ikemoto en staat onder toezicht van Masashi Kishimoto. Het kwam in serie in Shueisha’s Weekly Shonen Jump in juni 2016.

Boruto: Naruto Next Generations is de serie die de heldendaden volgt van Naruto's zoon, Boruto, tijdens zijn academiedagen en verder.

De serie volgt de karakterontwikkeling van Boruto en het dreigende kwaad dat het lot van hem en zijn dierbaren uitdaagt.

Bron: Boruto Hoofdstuk 55

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com