Bungou Stray Dogs Wan! Nieuwe PV Feat. Leuk Chibi-personage

De spin-off van Bungou Stray Dogs, Bungou Stray Dogs Wan! heeft samen met de releasedatum een ​​nieuwe PV uitgebracht voor de komende anime.

Bungou Stray Dogs Wan! is een doorlopende spin-off van Bungou Stray Dogs, geschreven en geïllustreerd door Kanaineko.

letzte Bilder vor dem Tod

Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

De originele manga draait om een ​​reeks detectives, genoemd naar literaire figuren, met bovennatuurlijke krachten gebaseerd op hun beroemde werken.

Kadokawa kondigde in juni de anime-aanpassing van de spin-off-manga aan.

De officiële website van de anime, Bungou Stray Dogs Wan! heeft een nieuwe 60 seconden PV uitgebracht van de aankomende anime die op 12 januari uitkomt. De anime gaat op de 12e in première op TOKYO MX1 in Japan.

Bungo Stray Dogs WAN! (PV) Bekijk deze video op YouTube

Bungo Stray Dogs WAN! (PV)

De promotievideo toont de personages in een gloednieuwe schattige chibi-avatar met enkele komische grap-scènes.

De video heeft het eindthema van de serie onthuld, gespeeld door Yuto Uemura, de stem van Atsushi Nakajima.

De eerste versie van het ED-thema is de cover van de originele titelsong getiteld 'Namae wo Yobu yo' die oorspronkelijk werd uitgevoerd door Luck Life.

Bilder von wirklich schlechten Haarschnitten

Onlangs hebben ze de personageontwerpen vrijgegeven van de broers en zussen Junichiro Tanizaki en Naomi Tanizaki, samen met de president van de gewapende detectivebureau, Yukichi Fukuzawa.

Yukichi Fukuzawa | Bron: Officiële website

Naomi Tanizaki | Bron: Officiële website

Tanizaki juni Ichiro | Bron: Officiële website

De ontwerpen van de chibi-personages werden onthuld op de officiële website van de anime en ze hadden de ontwerpen van Rampo, Kenji en Yosano al onthuld.

LEZEN: Komedie Spinoff Anime onthult extra personages

Fans wachten om getuige te zijn van de interacties tussen Port Mafia en Armed Detective Agency in de komende anime.

De personages in de anime zijn geanimeerd door BONES ・ NOMAD, met Toshihiro Kikuchi. De hoofdpersonages uit de originele serie zullen hun rol in de spin-off anime hernemen.

De spin-off-manga bevat de personages die in een onconventionele stijl zijn getekend door Neko Kanai, die in series is opgenomen op de Young Ace UP-website en tot nu toe zes tankobon-volumes heeft uitgebracht.

Over Bungou Zwerfhonden

Het verhaal gaat over Atusushi Nakajima die zichzelf uit zijn weeshuis heeft gezet.

Terwijl hij in de buurt van een rivieroever is, stopt hij de zelfmoord van een detective genaamd Osamu Dazai die denkt dat hij aan het verdrinken is in de rivier.

Schlingel träumt nicht von Bunny Girl Staffel 2

Tijdens zijn interacties met de detective leert hij dat Dazai bovennatuurlijke krachten bezit en in het maanlicht kan veranderen in een witte tijger.

Atusushi wordt gedwongen zich bij zijn bedrijf aan te sluiten en komt ongebruikelijke gevallen tegen van mensen met bovennatuurlijke vermogens.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com