Bunny Girl Senpai Seizoen 2: Release-informatie, geruchten, updates

Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai Seizoen 2 zou eind 2022 of begin 2023 moeten terugkeren. De serie moet nog een aankondiging ontvangen voor seizoen 2.

Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai is een anime uit de herfst van 2018 die in december 2018 werd uitgezonden. De serie werd in 2019 gevolgd door een film, Rascal does not Dream of a Dreaming Girl.

De film diende als brandstof voor het vergroten van de verwachting van seizoen 2 voor fans over de hele wereld. Zelfs na twee jaar na de eerste release wacht iedereen tot hun beste meisje, Mai, terugkeert op het scherm.Ikarus und die Sonne von Gabriel Piccolo

Bunny Girl Senpai speelt zich af in een wereld waar tieners het puberteitssyndroom ervaren, dat de omstandigheden en emoties die ze in het echte leven voelen, overdrijft.

Sakuta Azusagawa raakt verstrikt in veel van deze incidenten waarbij hij al dan niet gewillig mensen in nood moet helpen. Hij wordt ook geconfronteerd met zijn eigen problemen en emoties, terwijl hij anderen helpt hun gevoelens te achterhalen.

Het verhaal eindigde toen Sakuta zijn eigen puberteitssyndroom oploste en eindelijk het geheim ontdekte rond zijn mysterieuze eerste liefde, Shouko.

Inhoudsopgave 1. Uitgavedatum 2. Wat te verwachten van seizoen 2 3. Over Rascal droomt niet van konijnenmeisje Senpai

1. Uitgavedatum

Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai Seizoen 2 moet nog worden aangekondigd ​Seizoen 1 en de film beslaan 7 van de 10 delen van de originele lichte roman. We verwachten dat seizoen 2 eind 2022 of begin 2023 uitkomt.

Slechts 3 delen zijn niet aangepast, dus de animemakers zullen moeten wachten tot er binnenkort nog minstens 2 delen verschijnen.

Omdat het originele bronmateriaal niet genoeg is voor een nieuw seizoen, kan het even duren voordat we weer een seizoen van Bunny Girl Senpai krijgen.

LEZEN: Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai: Watch Order Guide

2. Wat te verwachten van seizoen 2

Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl (film) was de laatste aflevering in de anime-serie en eindigde op deel 7 van de originele lichte romanEr zijn in totaal 10 delen en de roman is nog niet afgerond.

Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai | Officiële trailer [Engelse ondertitels] Bekijk deze video op YouTube

Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai | Officiële trailer [Engelse ondertitels]

Seizoen 2 van Bunny Girl Senpai zal doorgaan met het aanpassen van het lichte romanvolume 8 en verder. Het verhaal zou de band tussen Sakuta en Kaede verbeteren als Kaede eindelijk haar puberteitssyndroom overwint.

Hun moeder, die voorheen afwezig was in hun leven, zou ook terugkeren nadat Kaede haar geheugen heeft teruggekregen.

Er zal ook een jongere versie van Mai verschijnen, misschien vanwege een ander puberteitssyndroom. Sakuta zou met de jonge Mai naar parallelle tijdlijnen reizen om zijn interne problemen op te lossen.

Er moet nog veel uitpakken, want het verhaal van Sakuta en Mai is nog niet voorbij.

Bekijk Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai op:

3. Over Rascal droomt niet van konijnenmeisje Senpai

Rascal droomt niet van Bunny Girl Senpai, een anime gebaseerd op een lichte roman met dezelfde naam.

De lichte romanreeks is geschreven door Hajime Kamoshida en geïllustreerd door Keeji Mizoguchi. De anime is geanimeerd door CloverWorks en geregisseerd door Sōichi Masui, met Kazuya Iwata als assistent-regisseur.

Het puberteitssyndroom is meer een stedelijke legende dan een feitelijke aandoening. Het treft tieners die door intense emotionele instortingen gaan en verandert hun omgeving op tal van manieren, die zelden voor het publiek herkenbaar zijn.

wie das Abnehmen von 50 Pfund aussieht

Sakuta Azusagawa is een middelbare scholier, getuige en slachtoffer van het puberteitssyndroom. Nadat hij in contact is gekomen met zijn beroemde senior, Mai Sakurajima, ontdekt hij dat ook zij het syndroom heeft.

Na haar te hebben geholpen haar problemen te overwinnen, blijft Sakuta verschillende anderen met soortgelijke problemen ontmoeten en speelt ze een belangrijke rol bij het helpen onder ogen zien van hun problemen.

Op deze reis maakt Sakuta vrienden, wordt hij geconfronteerd met tegenstrijdige situaties en komt hij in botsing met zijn eigen problemen uit een onrustig verleden.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com