Chris Labadie sluit zich aan bij cast van Walker Texas Ranger Reboot

Split Lip-acteur Chris Labadie sluit zich aan bij de reboot van Walker Texas Ranger als een terugkerend castlid.

Een nieuwe acteur wordt onderdeel van Walker, de reboot van Walker Texas Ranger, die in 2021 zal verschijnen. Split Lip-acteur Chris Labadie voegt zich bij de Jared Padalecki-starrer als een terugkerend personage genaamd Jordan. Labadie's personage is een stoere vent en een voormalige veroordeelde die deelneemt aan het Green Thumb and Grace-programma. Hij is ook betrokken bij een heroïne-smokkeloperatie en zal Walker een constante bron van irritatie zijn.

Walker-news

Jared Padalecki als Sam Winchester, een deel van het iconische jagersduo in Supernatural | Bron: IMDb

Jared Padalecki, die de hoofdrol zal spelen als Walker in de reboot, zal zijn iconische rol als Sam Winchester in Supernatural verlaten. De show speelt ook Lindsey Morgan als Micki, Walker's stoere partner en Keegan Allen als Walker's homoseksuele broer en de assistent-officier van justitie.

Walker zal op 21 januari debuterenst, 2021, op The CW.

Hier is de teaser die CW heeft uitgebracht voor Walker:

Angriff auf Titan Manga vs. Anime
Bekijk deze video op YouTube

Zie je de Walker opnieuw opstarten? Heb je de originele Walker Texas Ranger gezien? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Over Walker

Walker is een reboot uit 2021 van de klassieke Walker Texas Ranger uit de jaren 90. Het draait om Walker als weduwnaar en vader van twee kinderen, die terugkeert naar Austin na twee jaar undercover te zijn geweest in een spraakmakende zaak. Al snel realiseert hij zich dat zijn eigen stad zijn hulp meer nodig heeft dan hij dacht.

Walker sterren Jared Padalecki als de hoofdpersoon Cordell Walker. Het sterren ook Lindsey Morgan, Keegan Allen, Molly Hagan en Mitch Pileggi.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com