Diamond No Ace Hoofdstuk 229: releasedatum, vertraging, discussie

Diamond no Ace Chapter 229 wordt uitgebracht op 15 oktober 2020.

Het laatste hoofdstuk eindigde met een opwindende noot met Sawamura die bewijst dat hij goed is in zijn spel, waardoor ze niet meer scoren. Met de volgende slagman klaar in de opstelling is het tijd voor een tegenaanval.

Zal Seidou's Ace Sawamura de mogelijkheid hebben om de eerdere executie van Ahamasia te verbeteren? Laten we nu eens kijken naar de details van Diamond No Ace Act II Hoofdstuk 229.Inhoudsopgave 1. Hoofdstuk 229 Discussies en voorspellingen 2. Hoofdstuk 229 Release-informatie I. Is Diamond deze week geen Aas tijdens een pauze? 3. Hoofdstuk 229 Raw-scans, lekken 4. Waar kun je Diamond no Ace Act II lezen 5. Hoofdstuk 228 Samenvatting 6. Over Diamond geen aas

1. Hoofdstuk 229 Discussies en voorspellingen

In het komende hoofdstuk ziet het ernaar uit dat Seidou's Ace Sawamura tot de laatste inning zal gooien. Beide teams moeten de leiding behouden terwijl het tijd is voor Sankou om een ​​nieuwe aanval aan hun tegenstanders te laten zien.

Diamond geen aas | Bron: Crunchyroll

We zouden moeten zien of Sasaki Shinsuke, die indrukwekkende prestaties liet zien in zijn vorige wedstrijd, ten prooi valt aan Sawamura's trucs. Nu de zesde slagman zich klaarmaakt om te slaan, zou Seidou hun infield-verdediging kunnen opschuiven.

Adachi lijkt klaar te zijn voor een goede swing, maar dat zou kunnen eindigen als een slag met Sawamura die een nummer 9 gooit.

Miyuki vindt dat ze goed moeten vechten om te winnen van hun tegenstanders.

2. Hoofdstuk 229 Release-informatie

Diamond no Ace Act II Chapter 229 wordt uitgebracht op donderdag 15 oktober 2020.

Syrien vor und nach dem Krieg

Het laatste hoofdstuk is vertraagd en vrijdag uitgebracht. Er zijn recente onderbrekingen geweest waardoor ze steeds een pauze nemen.

Diamond geen aas | Bron: Crunchroll

I. Is Diamond deze week geen Aas tijdens een pauze?

Diamond no Ace Act II-manga wordt gepubliceerd onder het Weekly Shounen Magazine, een wekelijks tijdschrift dat elke donderdag verschijnt.

Hoofdstuk 229 van Diamond no Ace Act II-manga wordt volgens het schema uitgebracht. Tot dusver is zo'n uitstel niet aangekondigd.

3. Hoofdstuk 229 Raw-scans, lekken

Onbewerkte scans voor Chapter 229 van de Diamond no Ace Act II-manga zijn nog niet vrijgegeven.

Deze scans verschijnen meestal 2-3 dagen voor de wekelijkse releasedag op internet. Op basis hiervan worden de scans waarschijnlijk op 13 oktober vrijgegeven.

4. Waar kun je Diamond no Ace Act II lezen

Helaas zijn er geen officiële bronnen om Diamond No Ace-manga online te lezen. We raden u ten zeerste aan om de volumes te kopen in plaats van illegale sites te gebruiken.

Letzte Fotos von toten Promis

Je kunt de makers ook steunen door de mangahoofdstukken van Diamond No Ace te lezen die beschikbaar zijn in het Manga One-magazine.

5. Hoofdstuk 228 Samenvatting

Miyuki kijkt Sawamura recht in de ogen en markeert hem wat hij moet doen. Sawamura zei tegen zichzelf dat Adachi niet op zijn wacht naar huis komt.

Diamond geen aas | Bron: Fandom

Terwijl Amahisa op de bank denkt dat hij ze in Koshien zal zien en dat de natie heeft geleerd hoe groot ze zijn. Adachi denkt dat wat Sawamura ook gaat bezorgen, verspild zal worden.

Sawamura valt aan en zegt dat hij zelfs geen enkele run zal opgeven.

Hij heeft een vermoeden dat hij de bal het outfield in zal sturen, maar de bal vliegt richting infield en Kuramochi weet hem te grijpen. Iedereen is blij dat de regeling van Adachi niet werkte, nu het er twee zijn voor Sawamura.

Miyuki is onder de indruk van de manier waarop Kuramochi rent als een cheetah en Sawamura gaat zijn spel afmaken.

wann spielt der my hero academia film

Sawamura bewees nogmaals dat hij goed is in zijn spel en hij verliet hen zonder opnieuw te scoren. Er komt weer een slagman op en nu is het tijd voor een tegenaanval.

6. Over Diamond geen aas

Ace of Diamond, ook wel bekend als Diamond no Ace, is een Japanse shōnen honkbal-mangaserie geschreven en geïllustreerd door Yuji Terajima en uitgegeven door Kodansha. Een vervolg getiteld Ace of Diamond Act II begon in 2015.

De serie volgt ene Eijun Sawamura, een honkbalwaterkruik met een zeer ongebruikelijke wisseltoon die van nature is opgetreden.

Sawamura is van plan om met zijn vrienden naar een plaatselijke middelbare school te gaan en zo goed mogelijk te honkballen.

Een scout van de prestigieuze Seidou High benadert hem echter en biedt hem een ​​studiebeurs aan en een kans om de onderdanen te bereiken. Sawamura besluit de school te bezoeken, en het verandert zijn hele kijk op de toekomst.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com