Dr. Stone Hoofdstuk 181: releasedatum, vertraging, discussie

Dr. Stone manga hoofdstuk 181 wordt uitgebracht op zondag 17 januari 2021. Alle discussies en voorspellingen zijn inbegrepen.

In hoofdstuk 180 kwam de Junior Science Brigade een enorme piramide vol met Medusa-apparaten tegen. Senku is heel dichtbij om eindelijk de waarheid achter de versteende balk te onthullen, en er is hier geen Stanley om je zorgen over te maken.

Het is echter bekend dat Stanley zijn tegenstander elke keer te slim af is. Zijn bemanning slaagde erin de ontsnappingsroute van Senku op te sporen. Wat wordt de volgende stap van Stanley om ze uit het regenwoud te lokken? We brengen je de laatste hoofdstukupdates voor deze manga.Inhoudsopgave 1. Hoofdstuk 181 Discussies en voorspellingen 2. Hoofdstuk 181 Releasedatum I. Heeft Dr. Stone deze week pauze? 3. Hoofdstuk 181 Raw-scans, lekken 4. Waar Dr. Stone te lezen 5. Hoofdstuk 180 Samenvatting 6. Over Dr. Stone

1. Hoofdstuk 181 Discussies en voorspellingen

Het Kingdom of Science heeft eindelijk ground zero bereikt, een enorme getrapte piramide vol met de Medusa-apparaten. Ze verwachtten dat er meerdere apparaten aanwezig zouden zijn, maar deze piramide van verstening gaat hun voorstellingsvermogen te boven.

Nu ze de oorsprong van de versteningsstraal hebben bereikt, zal het interessant zijn om te zien of een van de teamleden Senku verraden.

Senku Ishigami | Bron: Fandom

We kennen de geheime boodschap die Xeno aan Stanley overbracht nog steeds niet. In dit hoofdstuk kunnen we er meer hints over geven.

das tollste Bild überhaupt

2. Hoofdstuk 181 Releasedatum

Hoofdstuk 181 van de Dr.Stone-manga is uitgebracht op zondag 17 januari 2021.

Een nieuw hoofdstuk van Dr. Stone wordt over het algemeen elke zondag uitgebracht, tenzij het wekelijkse schema verschuift naar de release op vrijdag.

I. Heeft Dr. Stone deze week pauze?

Dr. Stone-manga wordt gepubliceerd onder het tijdschrift Weekly Shōnen Jump.

Ja, hoofdstuk 181 van de Dr. Stone-manga heeft deze week een pauze. Het zal worden voortgezet in de uitgave van de Weekly Shonen Jump, uitgebracht op 17 januari 2021.

3. Hoofdstuk 181 Raw-scans, lekken

De ruwe scans en spoilers voor hoofdstuk 181 van de Dr. Stone-manga zijn gelekt, en de ruwe vertaling gaat als volgt: het hoofdstuk is getiteld 'New World Science'. Stanley doet het rustig aan tegen de Junior Science Club. Hij kent de ontsnappingsroute van Senku al van de fietspaden en ziet er zeker uit dat het hem lukt om hem in te halen.

Terug in Manaus bouwen Senku en zijn vrienden een nieuw schip om zoveel mogelijk versteningstoestellen mee terug te nemen. Senku ontwerpt het schip zo dat het verborgen blijft voor Stanley's radarsysteem.

Later ontdekken Xeno en Senku dat het Medusa-apparaat de radargolven absorbeert en dat er een soort raadsel in zit. Dus door ze op het schip te plakken, wordt de kans dat ze door Stanley worden ontdekt nog verder verkleind, en dus verwerven ze iets dat lijkt op een 'Future Stealth Ship'.

4. Waar Dr. Stone te lezen

LEES DR. STEEN OP SHONEN JUMP ONLINE LEES DR. STEEN OP SHONEN SPRONG OP IOS LEES DR. STEEN OP GESCHONEN SPRONG OP ANDROID

5. Hoofdstuk 180 Samenvatting

Hoofdstuk 180 gaat verder met de ultieme race door het Amazone-regenwoud. Het team van Senku is veilig buiten het bereik van Stanley, aangezien het onmogelijk zou zijn om ze door het dichte bos te snuiven.

Stanley geeft toe dat het Junior Science-team de eerste helft van de wetenschapsoorlog heeft gewonnen. Zijn bemanning slaagt erin de ontsnappingsroute van Senku op te sporen. Hij heeft zeker iets in petto om Senku uit het bos te lokken.

wo wurde game of thrones staffel 1 gedreht

Regenwoud is geen gunstige plek voor een zwak lichaam. De natuurlijke fauna met gigantische bloedzuigers, parasitaire vlooien, mieren en stinkwantsen zal altijd een bedreiging vormen. Senku lost deze situatie op door rubberen laarzen te maken en een natuurlijk insectenwerend middel van alcohol te maken.

Dr. Xeno | Bron: Fandom

Ondertussen creëert Xeno een insectenwerende mist door de Apiaceae-plant te verbranden. Verrassend genoeg wordt Xeno nu veel coöperatiever gezien en werkt hij samen met het team.

Het team bouwt een waterglijbaan en vaart de gevaarlijke Amazone-rivier af. Onderweg concludeert Gen dat er mogelijk meerdere Medusa-apparaten zijn die de mensheid in steen hebben veranderd.

Later vindt Suika een enkel Medusa-apparaat in de ondiepe wateren waar ze doorheen waden. En al snel stuit het team op een enorme piramide vol apparaten.

6. Over Dr. Stone

Dr. Stone is een Japanse mangaserie geschreven door Riichiro Inagaki en geïllustreerd door Boichi.

Het is sinds 6 maart 2017 in series verschenen in Weekly Shōnen Jump, met de afzonderlijke hoofdstukken verzameld en gepubliceerd door Shueisha in dertien tankōbon-volumes vanaf november 2019.

Elke mens op de planeet werd in steen veranderd nadat een mysterieuze lichtflits de aarde trof. Vierduizend jaar na Senku wordt een student geconfronteerd met een gloednieuwe wereld, een aarde zonder menselijkheid.

Nu regeren dieren over de wereld en heeft de natuur de planeet heroverd. Senku en zijn vriend Taiju proberen een manier te vinden om de mensheid te herstellen.

Herr Kartoffelkopf sieht ähnlich aus
Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com