Ecofarm: dit stijlvolle aquarium gebruikt visafval om eetbare kruiden te laten groeien

Alex en Nacho, twee vrienden in Rotterdam, hebben een mini ecofarm bedacht in een klein visaquarium. Op basis van het aquaponic-principe kunnen de vissen in het aquarium eronder je helpen de kruidentuin erboven te cultiveren door deze te voeren met hun afval.

Alex en Nacho, twee vrienden in Rotterdam, hebben een mini ecofarm bedacht in een klein visaquarium. Gebaseerd op de aquaponic principe kunnen de vissen in de bak eronder u helpen de kruidentuin erboven te cultiveren door deze te voeren met hun afval.

Deze miniatuur aquaponic ecofarm-set, die ze proberen te financieren met een Kickstarter-campagne, bestaat uit een kweekbed, hydrostenen, een aquarium, een waterstartset, eco-zaden en een energiezuinige pomp. Het enige wat je nodig hebt, is vissen die uitwerpselen produceren om de planten die erboven groeien te bemesten. Het compacte plastic aquarium is groot genoeg om verschillende soorten kruiden in te kweken en is ook geschikt voor het kweken van minitomaatjes, paprika's of andere kleine fruitplanten.Bilder von japanischen Kirschblüten

De kleine tuin werkt als een natuurlijk filter voor het water, dus filtratie is ook geen probleem. Dit maakt het onderhouden van dit kleine ecosysteem zo eenvoudig mogelijk - het enige dat u hoeft te doen, is eraan denken de vissen te voeren!

Meer informatie: Kickstarter (u / t: lachend inktvis )

Lees verder

ecofarm-aquaponic-voedselproductie-aquaculptuur-hydrocultuur-aquarium-2

ecofarm-aquaponic-voedselproductie-aquaculpture-hydroponics-fish-tank-3

ecofarm-aquaponic-voedselproductie-aquaculptuur-hydroponics-fish-tank-1

Kamisama Kiss Staffel 3 Erscheinungsdatum

ecofarm-aquaponic-voedselproductie-aquaculptuur-hydrocultuur-aquarium-4