Elon Musk verplettert de 'Flat Earth Society' met één simpele vraag, en hun antwoord is gewoon te ironisch

Het lijdt geen twijfel dat er, om het lichtjes te zeggen, nogal wat problemen zijn met de 'flat Earth theory', die veel mensen buiten de Flat Earth Society in verwarring brengt. Een van hen is Elon Musk, een ingenieur en uitvinder met een grote interesse in de ruimte, wiens bedrijf SpaceX werkt aan het sturen van de eerste menselijke kolonie naar Mars.

Het lijdt geen twijfel dat er, om het lichtjes te zeggen, nogal wat problemen zijn met de ‘flat Earth theory’, die veel mensen buiten de Flat Earth Society in verwarring brengt. Een van hen is Elon Musk, een ingenieur en uitvinder met een grote interesse in de ruimte, wiens bedrijf SpaceX werkt aan het sturen van de eerste menselijke kolonie naar Mars.

Musk tweette onlangs een humoristische retorische vraag met de vraag waarom er geen Flat Mars Society is, waarbij hij de spot drijft met de belachelijkheid van de zaak. Flat Earth Society nam deze grap echter, zoals gewoonlijk, een beetje te serieus en reageerde op de gestelde vraag met een antwoord dat iedereen in verwarring bracht.Scroll naar beneden om de tweets en de reacties erop te lezen.

Meer informatie: twitter ( h / t )

Lees verder

De oprichter van Tesla en SpaceX werkt er hard aan om een ​​menselijke kolonie op Mars te realiseren, dus hij was geïnteresseerd in wat de Flat-Earthers van de Rode Planeet vinden


Tot zijn verbazing (en vermaak) en tot ieders verbazing reageerde het officiële Twitter-account van de Flat Earth Society

Hun antwoord lijkt echter in tegenspraak te zijn met al hun overtuigingen en het leidde tot een hilarisch debat
Elon was waarschijnlijk net zo in de war als het internet


Periodensystem der Alltagsgegenstände