Elton John deelt een verhaal over de laatste dagen van Freddie Mercury en bewijst hoe onbaatzuchtig hij was

Niemand kan ontkennen dat Queen een legendarische band was - met een frontman als Freddie Mercury en zijn ongelooflijke flamboyantie zijn ze tenslotte gewoon onvergetelijk. Hoewel het meer dan 26 jaar geleden is dat hij stierf, leeft zijn nalatenschap voort - zowel in muziek als in persoonlijk leven.

Niemand kan ontkennen dat Queen een legendarische band was - met een frontman als Freddie Mercury en zijn ongelooflijke flamboyantie zijn ze tenslotte gewoon onvergetelijk. Hoewel het meer dan 26 jaar geleden is dat hij stierf, leeft zijn nalatenschap voort - zowel in de muziek als in het persoonlijke leven.

In zijn boek , Sir Elton John deelde een hartverscheurend verhaal over de laatste dagen van Freddie Mercury en het kan je aan het huilen maken. Zelfs in zijn laatste dagen was de legendarische rockster een warme en onzelfzuchtige man, die zorgde voor degenen met wie hij het dichtst bij was.Bekijk het verhaal van Elton John hieronder!

Meer informatie: amazon.com | h / t

Lees verder

Ook al is het 26 jaar geleden dat Freddie Mercury overleed, zijn erfenis leeft voort

In zijn boek deelde Sir Elton John een hartverscheurend verhaal over de laatste dagen van Freddie Mercury en het kan je aan het huilen maken