Elke katteneigenaar zou deze campagne moeten zien om 'een einde te maken aan de kattennaaktheid'

Elan Lee en Shane Small, de makers van een kaartspel genaamd Exploding Kittens, hebben onlangs samengewerkt met Matthew Inman van The Oatmeal om een ​​belangrijke boodschap te promoten: een einde maken aan kattennaaktheid. Hoewel het hilarisch klinkt, verspreiden deze jongens het bewustzijn over het belang van het markeren van uw huisdieren binnenshuis.

Elan Lee en Shane Small, de makers van een kaartspel genaamd Exploderende kittens , hebben onlangs samengewerkt met Matthew Inman van De havermout om een ​​belangrijke boodschap te promoten - kattennaaktheid beëindigen. Hoewel het hilarisch klinkt, verspreiden deze jongens het bewustzijn over het belang van het markeren van uw huisdieren binnenshuis.

Voor dit project hebben ze een reeks kleurrijke illustraties gemaakt, waarin ze binnenkatten afbeelden als 'veroordeelden' gekleed in oranje kragen, en een virale #KittyConvict campagne op sociale media. Ze moedigen katteneigenaren aan om hun huisdieren met feloranje halsbanden te markeren en willen dat meer mensen verloren huisdieren melden als ze ze buiten zien. Het project werkte zelfs samen met GoTags en creëerde twee speciale oranje halsbanden die eigenaren van gezelschapsdieren op Amazon kunnen kopen.De American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) meldt dat 15 procent van de eigenaren van gezelschapsdieren hun huisdieren in de afgelopen 5 jaar heeft verloren, waarvan 93 procent van de honden en 74 procent van de katten werd gevonden. Dr. Emily Weiss, een gecertificeerde toegepaste dierengedragster, zegt dat mensen minder snel aannemen dat een verloren kat een huisdier binnenshuis is in vergelijking met honden. Hoewel deze cijfers verschillen van die van de makers van het project, is het nog steeds een groot aantal en kan het nog kleiner worden gemaakt door de bewustwording te verspreiden, vooral over katten.

Bekijk de grappige illustraties van de campagne in de onderstaande galerij!

h / t

Lees verder

Het Kitty Convict Project heeft tot doel de kattennaaktheid te beëindigenVeel mensen vonden de slimme campagne leuk