Spannende volumeversies van Fullmetal Alchemist, One Piece, Demon Slayer, MHA en meer

Viz Media heeft zojuist nieuwe volume- en lichte romanreleases aangekondigd van Demon Slayer, My Hero Academia, Fullmetal Alchemist en One Piece !!

Viz Media, onze vertrouwde boodschapper voor alles wat met manga en anime te maken heeft, is met een aantal verrukkelijke releases op de proppen gekomen.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Beroemde series als Demon Slayer, Fullmetal Alchemist, My Hero Academia en One Piece hebben verrassingen voor ons te wachten!Van nieuwe merchandise tot volume-release en extra cadeaus, Viz Media heeft op dit moment veel te veel in petto. Dus laten we er meteen in duiken en de geweldige dingen ontdekken die op ons wachten!

1. Demonen doder

De manga van Demon Slayer eindigde in 2020 en nu is de hele volumeset klaar om te worden uitgebracht. Viz Media kondigt de complete boxset van de Demon Slayer-manga aan, bestaande uit 23 delen, die in de herfst van 2021 zal worden uitgebracht.

Je kunt jezelf nu weer onderdompelen in de reis van Tanjiro en zijn vrienden. Exclusieve geschenken zijn ook verkrijgbaar bij de boxset.

twee. Een stuk

We weten dat One Piece een uitstekende manga is, maar wist je dat het ook zijn eigen recepten heeft? De Sanji van One Piece trainde onder de souschef van Baratie, en al zijn verrukkelijke recepten zijn gebundeld in één boek.

LEZEN: Viz Media verwijdert gratis Anime HULU Watch-Links van de website

3. Fullmetal Alchemist

Winry Rockbell, de geniale auto-ingenieur van Fullmetal Alchemist, verdient haar eigen verhaal. Het meisje is misschien opvliegend, maar we weten allemaal dat ze echt om Edward en Alphonse geeft.

Fullmetal Alchemist: A New Beginning is een lichte roman waarin Winry centraal staat, en dit is de eerste uitgave in het Engels na zijn Japanse debuut in 2007.

Vier. Mijn held Academia

De wereld van My Hero Academia is gevuld met helden en schurken. U zult er dus op een bepaald moment ongetwijfeld over in de war raken.

De serie brengt ons nu de My Hero Academia: Ultra Analysis: Official Character Guide die alle informatie bevat die je ooit nodig zult hebben over elke held en slechterik.

Met 288 pagina's vol solide informatie, wordt de gids de coolste My Hero Academia-merchandise die je kunt bezitten!

5. Over Viz Media

Viz Media is een in San Francisco gevestigde manga- en anime-distributeur. Het werd opgericht in 1986 en is eigendom van de Hitotsubashi-groep die Shueisha en Shogakukan omvat.

vorher und nachher hässlich bis heiß

Het geeft licenties en publiceert enkele van de meest populaire manga aller tijden, zoals Dragon Ball, One Piece, Detective Conan, Bleach, Inuyasha en Naruto. Het trekt via de catalogus een groot aantal Noord-Amerikaanse lezers naar manga.

Bron: Viz Media Twitter

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com