Boer en zijn zoon uit China bouwen transformatoren van schroot en auto-onderdelen en verdienen $ 160.000 per jaar

Sommige mensen bouwen kleine boxy-robots die vechten voor het plezier van het tv-publiek. Maar een Chinese boer en zijn zoon bouwen gigantische Transfomer-sculpturen.

Sommige mensen bouwen kleine boxy-robots die vechten voor het plezier van het tv-publiek. Maar een Chinese boer en zijn zoon bouwen gigantische Transfomer-sculpturen. Deze sculpturen zijn gemaakt van schroot en afgedankte auto-onderdelen en zijn bijna net zo groot als hun originele films. Te oordelen naar de foto's, zijn Optimus Prime en Bumblebee de grootste en meest geavanceerde stukken. Een levensgrote sculptuur van Sam Witwicky is nergens te bekennen, een levend bewijs dat niemand iets kon schelen dat dat personage in de films verscheen.

Yu Zhilin, een boer met een opleiding in beeldende kunst, begon in zijn eentje de beelden te bouwen. Met behulp van vrije tijd, schroot en auto-onderdelen die hij had, voltooide hij zijn eerste standbeeld in drie jaar. Met hulp van zijn zoon Lu Yingyun zijn de robotbeelden groter en complexer geworden, net als het eerder genoemde iconische Autobot-duo. Toen ze zagen hoe de franchise enorm populair is in China (de laatste film, Age of Extinction, is de meest winstgevende film in de Chinese geschiedenis), vinden ze gemakkelijk klanten voor hun stukken en verdienen ze 1 miljoen yuan ($ 160.000) per jaar. De sculpturen zijn gekocht in mijn winkelcentra en cafés, die de metalen reuzen willen gebruiken om meer klanten aan te trekken.En hoewel dit paar niet de enigen zijn die sculpturen maken van gigantische robots (die misschien vermomd zijn) in China, hoop ik dat ze de eersten zijn die ze daadwerkelijk mobiel maken.

Meer informatie: shanghaiist.com (u / t: vervelingpanda )

Lees verder

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-10

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-01

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-02

der schönste mann der welt 2018

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-05

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-03

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-09

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-06

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-04

gerecyclede-auto-onderdelen-schroot-metaal-sculptuur-transformatoren-vader-zoon-boer-china-07