Meubilair verdubbelt als fietsenrekken om ruimte te besparen in kleine appartementen

Buiten een fiets stallen is een hele klus, maar wat doe je als je in een klein appartement woont? Koop meubels die ook dienst doen als fietsenrek!

Buiten een fiets stallen is een hele klus, maar wat doe je als je in een klein appartement woont? Koop meubels die ook dienst doen als fietsenrek! Deze banken, boekenkasten en dressoirs, ontworpen door Manuel Rossel, zien eruit als moderne meubels, maar voor de sleuven aan de bovenkant. Je plaatst de wielen van je fietsen erin en presto - het is zowel een moderne kunstinstallatie als een manier om je fiets bij elkaar te houden met je boeken, cd's, souvenirs en porseleinen katten.

Manuel Rossel is een Chileense ontwerper en deze meubellijn is momenteel alleen in Chili verkrijgbaar. 'Mensen die autorijden, verliezen alle voordelen van fysieke activiteit', Rossel vertelde Fast Company. “Fietsen leidt ook tot economische besparingen en helpt het decongestie en sanering van steden. ' Hij hoopt dat het zetten van fietsen in de woonkamer een zichtbare herinnering zal zijn aan de voordelen van tweewielig vervoer.es 1990 hinter den Kulissen

Meer informatie: chol1.cl | facebook | Instagram (u / t: mymodernmet )

Lees verder

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-5

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-4

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-2

deswegen liebe ich sie

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-8

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-3

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-1

fietsenrek-meubels-manuel-rossel-chili-9