‘Game of Thrones’ Verberg 6 ijzeren tronen over de hele wereld en leid mensen op een epische speurtocht

Nu Game of Thrones, een van 's werelds grootste televisieseries, zijn finale nadert, besloten de makers om hun fans opnieuw te verrassen, dit keer door hen te leiden op een epische speurtocht over de hele wereld.

Net zo Game of Thrones , een van 's werelds grootste televisieseries, nadert zijn finale. De makers besloten hun fans nogmaals te verrassen, dit keer door hen te leiden op een epische speurtocht over de hele wereld. 'Om wat te vinden?' je mag vragen. En het antwoord is om niets anders te vinden dan de epische IJzeren Troon zelf - of zes ervan trouwens.

u / t: Verveelde PandaLees verder

Afbeelding credits: Game of Thrones

Tot nu toe hebben fervente fans van de show er al vier gevonden in het VK, Brazilië, Zweden en Spanje. Eén troon blijft nog steeds verborgen en een andere zal worden onthuld zodra iemand de 'Throne of Ice' vindt.

Throne of the forest, Verenigd Koninkrijk

Dragon Ball Z Episoden und Filme

Troon van Valyria, Brazilië

Troon van vreugde, Spanje

Troon van het noorden, Zweden

Troon van ijs, onbekend

De laatste troon wordt onthuld zodra iemand de 'Troon van ijs' vindt

HBO plaagde fans met 360-graden video's van de verborgen tronen en met aanwijzingen die ze zouden helpen vinden. Het duurde niet lang voordat mensen de eerste vier tronen vonden, gezien alleen de obscure aanwijzingen, maar de laatste, ergens koud gelegen, blijft nog steeds een mysterie - laten we hopen dat het niet ergens op Antarctica is!

Mensen delen foto's van de tronen die ze hebben gevonden


Afbeelding credits: HBOnordic

Schwarz-Weiß-Farbtäuschung


Afbeelding credits: skyatlantic

'Zeven seizoenen lang heb je personages zien liegen, bloeden en opofferen voor de IJzeren Troon', zegt de zoektocht bladzijde . 'Nu het laatste seizoen nadert, blijft er maar één vraag over: hoe ver ga je?'

In een interview met Bored Panda, Jonathan Vitblom , een Zweedse fotograaf en een van de mensen die de Troon van het Noorden in Zweden ontdekte, zegt dat hij de video's over de zoektocht op YouTube heeft gezien en goed bekend was met de omgeving van de troon. 'Maar ik kon niet echt geloven dat het hier was, totdat ik zag dat de eerste persoon die het vond, er een foto van had geüpload, en toen was ik er 99% zeker van dat ik precies wist waar het was', zei de fotograaf.

'Dus pakten we onze uitrusting, outfits die geschikt zijn voor de winter in het noorden van Zweden, en toen sprongen we in de auto en moesten we een uur rijden tot we de locatie bereikten,' vertelde Jonathan. “Toen we daar aankwamen, wilde ik er zeker van zijn dat de troon er echt was, dus nam ik mijn drone en vloog naar het plateau waar ik dacht dat hij zich bevond. Ik zag het bijna meteen omdat je kon zien dat een grote troon daar niet op de berghelling thuishoort! '


Afbeelding credits: bekkyforbrekky


Afbeelding credits: sammy_neate

Ideen für kleine Tattoo-Cover-Ups

Afbeelding credits: HBO_ES

Bilder aller Länder

Afbeelding credits: HBO_Brazil

Dit is een foto die Jonathan van de troon nam - hij moest een lange wandeling door diepe sneeuw maken om daar te komen. 'Toen we daar aankwamen, werden we verrast door een camerateam dat foto's en een interview met ons wilde!' zei de fotograaf.

Afbeelding credits: Jonathan Vitblom

Het lijkt erop dat de tronen er nog zijn, dus dit is misschien je perfecte kans om je een echt personage van de show te voelen! En wie weet, misschien ben jij wel de gelukkige die de laatste troon vindt?

Afbeelding credits: Michał Rybczyński

Mensen deelden hun mening over de epische speurtocht