Gintama's ‘Halve Finale’ Special onthult nieuwe trailer: debuteert op 15 januari

dTV-service heeft een trailer-video onthuld voor de speciale Gintama The Semi-Final. De twee speciale afleveringen worden op 15 en 20 januari 2021 uitgezonden vanaf dTV.

Gintama's auteur, Hideaki Sorachi, is berucht omdat hij zijn fans heeft laten denken dat de serie zo nu en dan eindigt. Als grote Gintama-fan geef ik toe dat het een pijnlijke ervaring is die wij, de fans, dragen.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Maar die angst voor het einde van de anime maakt de dingen nog onvoorspelbaarder en hilarischer, waardoor we elke aflevering als de laatste aflevering kunnen koesteren.

Er wordt echter aangekondigd dat de langlopende serie zal eindigen met een laatste film, en het lijkt erop dat de auteur dit keer serieus is. Met nog ongeveer twintig hoofdstukken om in één film te proppen, heeft de franchise besloten twee speciale afleveringen uit te brengen, getiteld ‘Gintama the Semi-Final. '

Donderdag onthulde de online dTV-service een trailervideo voor Gintama The Semi-Final special. De twee speciale afleveringen worden op 15 en 20 januari 2021 uitgezonden vanaf dTV.

[Officieel] 2021.1 / 15 (vrijdag) dTV exclusieve distributie start 'Gintama THE SEMI-FINAL' Deze kennisgeving is opgeheven! De inhoud van de vorige dag van de film wordt onthuld !! Bekijk deze video op YouTube

Gintama Aanhangwagen

De trailervideo bevat het openingsnummer van de special met de titel 'I Wanna Be' van SPYAIR. We krijgen ook een glimp te zien van enkele komische scènes die we kunnen verwachten van de speciale afleveringen.

De twee afleveringen zijn bedoeld als inleiding op de anime-film 'Gintama: The Final', die op 8 januari 2021 in de Japanse bioscopen te zien zal zijn.

LEZEN: Gintama The Semi-Final onthult nieuwe visual: gaat in première op 15 januari

De film zal voornamelijk gebaseerd zijn op de finale van de originele manga, waaraan enkele nieuwe elementen zijn toegevoegd. De teaser-trailer voor de film was al uitgebracht zonder dat er een groot plot onthuld was.

Verwacht wordt dat de film de aanpassing zal zijn van de laatste helft van de Silver soul-boog, de laatste boog van de manga-serie.

Gintama | Bron: Officiële website

Helaas is de film misschien het einde van Gintama's canon-inhoud, maar de wereld zal zijn iconiciteit en sterke aanwezigheid nooit vergeten. Wie weet heeft de auteur nog een verrassing voor ons.

LEZEN: Gintama: The Final Movie inspireert nieuwe roman in januari 2021

Over Gintama

Het verhaal speelt zich af in een late Edo-periode met een alternatieve geschiedenis, waarin de mensheid wordt aangevallen door buitenaardse wezens die ‘Amanto’ worden genoemd. Edo De Japanse samoerai vecht om de aarde te verdedigen, maar de shōgun geeft zich lafhartig over als hij de macht van de aliens beseft.

Hij gaat akkoord met een ongelijke overeenkomst met de buitenaardse wezens, die het dragen van zwaarden in het openbaar verbiedt en de indringers toestaat het land binnen te komen.

De zwaarden van de samoerai worden in beslag genomen en de Tokugawa bakufu wordt een marionettenregering.

De serie concentreert zich op een excentrieke samoerai, Gintoki Sakata, die werkt als freelancer voor klussen. Hoewel het verhaal meestal episodisch is, ontwikkelen zich een paar verhaallijnen en terugkerende antagonisten.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com