Ga deze zomer ‘Gearless’ met MEGALOBOX 2 NOMAD in april

TMS Entertainment brengt een nieuwe trailer en een key-visual uit voor MEGALOBOX 2: NOMAD. Het vervolg gaat in première op 4 april 2021.

2021 markeert de 50e verjaardag van Ashita no Joe, de klassieke anime die boksen naar de anime-wereld bracht. Wat is er nu mooier dan dit evenement te vieren met een anime die de wereldberoemde sport moderniseert.

lustige weihnachtskartenideen für familien

Joe, de Megalo Boxing-kampioen, keert terug naar de ondergrondse gevechten om zijn troon terug te vorderen onder een alias. Het is zeven jaar geleden dat hij stopte met vechten en ik vraag me af of hij nog de vechtlust heeft om een ​​nieuwe generatie vechters uit te dagen.TMS Entertainment heeft een nieuwe trailer en visual uitgebracht voor het vervolg Megalo Box getiteld MEGALOBOX 2: NOMAD. Het gaat in première op 4 april 2021 en wordt gestreamd op Funimation.

MEGALOBOX 2: NOMAD - Officiële trailer Bekijk deze video op YouTube

In de trailer zien we Gearless Joe na 7 lange jaren terugkeren naar de gevechtsarena. Hij is terug met een nieuwe naam, Nomad, om opnieuw zijn dromen na te jagen.

Hij vecht tegen een taaie tegenstander die hem herkent als de voormalige kampioen van Megalo Boxing en onthult dat het medicijn snel zal afnemen. Het lijkt erop dat Joe nu op drugs moet vertrouwen om de jongere en sterkere vechters bij te houden.

[Afbeeldingschets door regisseur Moriyama: Joe]

Joe's optreden zeven jaar na de finale in Megalonia. # MEGALOBOX #Megalo Box

Engelse vertaling, Twitter vertalen

De animatie lijkt in niets op een anime uit 2021 en resoneert eerder met de stijl van anime die in de jaren 90 of zelfs eerder werd uitgebracht. Misschien is dat wat het de perfecte anime maakt om het 50-jarig jubileum van de vintage-serie te vieren.

aber warum meme ryan reynolds

Afgezien van de trailer is er ook een belangrijke visual uitgebracht die de nieuwe look van Gearless Joe onthult. Hij ziet er veel ouder uit met zijn bruine baard en snor. Een kolibrie is ook te zien in het visuele, wat op zijn snelheid kan lijken.

LEZEN: Megalo Box Manga Auteur, Sakuma Chikara Pennen Nieuwe manga

Dit tweede seizoen toont de wanhoop die gepaard gaat met het worden van de nummer 1. Het is niet allemaal glitter en glorie, aangezien mensen meer gaan verwachten en vroeg of laat zal er een nieuwe kampioen opstaan ​​om de oude te vervangen. We gaan getuige zijn van een donkere wending in de wereld van Megalonia.

Fans verwachten al een aantal andere opmerkelijke resultaten van het eerste seizoen, zoals Gansaku Nanbu en Yuri.

Dus, ben je klaar om Gearless Joe's reis naar de rechterbovenhoek nogmaals vanaf de onderkant te zien?

MEGALOBOX is een oprecht eerbetoon aan de iconische Ashita no Joe's manga- en anime-serie. Megalo Box is gemaakt om het 50-jarig jubileum te herdenken van de beroemde en herdefiniërende boksserie ‘Ashita no Joe’.

Chikara Sakuma lanceerde een manga-aanpassing van de Megalo Box-anime met de titel: ‘Megalo Box - Shukumei no Shoken’, het werd in series uitgebracht in Kodansha's Shonen Magazine Edge van februari 2018 tot augustus 2018 met in totaal 2 delen.

die sieben Todsünden zehn Gebote

TMS Entertainment ontwikkelde met de hulp van 3xCube de originele anime-serie ‘Megalo Box’, die sterk geïnspireerd was door ‘Ashita no Joe. 'De eerste aflevering werd uitgezonden op 6 april 2018.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com