Google Engineer bouwt een zelfgemaakte Star Wars Speeder Bike-quadcopter

Lichtzwaarden zijn helaas nog steeds buiten bereik, dus we zullen het moeten verdragen met minder beschaafde wapens. Maar een Adam Woodworth had nog steeds behoefte aan Star Wars, dus maakte hij een vliegende Speeder Bike Quadcopter.

Lichtzwaarden zijn helaas nog steeds buiten bereik, dus we zullen het moeten verdragen met minder beschaafde wapens. Maar een Adam Woodworth had nog steeds behoefte aan Star Wars, dus maakte hij een vliegende Speeder Bike Quadcopter. Het is te klein om iemand te vervoeren - zelfs een nerde eekhoorn zou er niet mee kunnen vliegen - maar het ziet er cool uit en gedraagt ​​zich bijna als het echte werk. Hoewel het niet zo snel vooruit gaat als het filmische origineel, blijft het zweven zoals je het je zou voorstellen. Het beste is waarschijnlijk dat de visuele kant compromisloos blijft. We hebben quadcopter Millennium Falcon en TIE Interceptor gezien, maar die waren meer aan de kant van de quadcopter dan Star Wars. De Speeder ziet er door zijn formaat in verhouding tot de onopvallende motoren een stuk beter uit.

“Ik ben een paar maanden geleden begonnen met FPV (First Person Video) multi-rotor racen. Het snelle, lage vliegen deed me meteen denken aan de Endor-achtervolgingsscène uit Return of the Jedi. ' Adam schreef op Make. “Dit project was een voor de hand liggende keuze om mijn interesse en ervaring in RC (afstandsbediening) vliegen te combineren met mijn liefde voor Star Wars-dingen. Ik vind het leuk om altijd een vreemd project op de werkbank te hebben en deze was de volgende in de rij, een poging om een ​​versie te bouwen van de Imperial Speeder Bikes uit de film waar ik in kon 'instappen' en zelf rond kon vliegen. '' Hij voegde ook een lijst met onderdelen toe en een korte schets van het werk dat is gedaan om de speelgoedfiets in een vliegende fiets te veranderen. Een van de interessante aspecten ervan is hoe Adam de Scout Trooper moest scratchen. Vanwege motorbeperkingen moest de originele pop worden ontkleed en weggegooid, en werd er een lichtgewicht skelet gemaakt. Met de 'bevrijde' scout-trooper-outfit, zoomt hij nu rond op de vliegende fiets. De kop is uitwisselbaar met een miniatuurcamera, zodat men de vlucht vanuit het standpunt van de piloot kan bekijken.Ik vraag me af wat het volgende natuurlijk ogende quadcopter-project gaat worden ...

schönster mann der welt 2018

Meer informatie: makezine.com (u / t: lachend inktvis )

Lees verder

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-6

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-gif5

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-8

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-4

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-3

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-2

flying-star-wars-speeder-bike-quadcopter-adam-woodworth-1