Guy merkt iets vreemds op in een foto van de tempel van Zeus en ontdekt wat ze op school niet leren

Onlangs deed Paul Cooper, een PhD-student uit Norwich, Engeland, een ongelooflijke ontdekking tijdens zijn onderzoek naar de Tempel van Olympische Zeus in Athene, Griekenland.

Kort geleden, Paul Cooper , deed een promovendus uit Norwich, Engeland een ongelooflijke ontdekking tijdens zijn onderzoek naar de Tempel van Olympische Zeus in Athene, Griekenland.

'Ik deed onderzoek naar de vergeten geschiedenissen van verschillende verwoeste locaties over de hele wereld voor mijn doctoraat, waarin wordt gekeken naar hoe onze houding en artistieke representaties van ruïnes in de loop van de geschiedenis zijn veranderd,' vertelde Paul Verveelde Panda . 'Als romanschrijver en schrijver van historische fictie zijn ruïnes belangrijk in mijn werk.'lustige sachen, die schüler zu lehrern sagen

Maar er was één bepaalde foto die Paul het meest intrigeerde: hij merkte dat er iets vreemds boven op de tempelpilaren zat. Zonder aarzelen startte hij een interessant onderzoek en wat hij ontdekte, bewijst dat er zoveel is dat ze ons op school niet leren.

Volgens Paul zelf verkent hij graag de verhalen achter vele oude ruïnes. 'Veel verwoeste sites hebben geschiedenissen verborgen of gewist die plaatsvinden nadat het gebouw is verwoest', zei hij. “De ruïnes van de Akropolis in Athene waren bijvoorbeeld ooit de locatie van een Ottomaanse moskee, en het Colosseum had een christelijke kluis. De ruïnes van Palmyra in Syrië waren ooit de thuisbasis van een bloeiende stad voordat deze in de jaren twintig door Franse archeologen werd gesloopt. '

Scroll naar beneden om erachter te komen welke verborgen geheimen de Tempel van de Olympische Zeus bevat, en vergeet niet om ons in de commentaren te vertellen wat je ervan vindt!

Meer informatie: Paul Cooper | ( h / t )

passende Tattoos für 3 Personen
Lees verder

Onlangs deed een promovendus een ongelooflijke ontdekking tijdens zijn onderzoek naar de Tempel van Olympische Zeus in Athene, Griekenland.


Onnodig te zeggen dat veel mensen gefascineerd waren door de ontdekking van Paul