Ik sta op een miljoen levens: manga-verkoopsprong met première

Volgens een recent rapport I’m Standing on a Million Lives zijn de verkoopaantallen van manga 11 keer gestegen na de première van de anime.

I’m Standing on a Million Lives (100-Man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru) is een fantasieserie geschreven door Naoki Yamakasa en geïllustreerd door Akinari Nao.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Het verhaal gaat over een groep middelbare scholieren die in een fantasiespelwereld worden getrokken.Volgens een recent rapport I’m Standing on a Million Lives zijn de verkoopaantallen van manga 11 keer gestegen na de première van de anime-aanpassing.

Ik sta op een miljoen levens | Bron: Fandom

Met de recente aanpassing van de manga-serie is er een aanzienlijke toename van de verkoop van de manga. Kodansha Comics publiceert de manga in het Engels.

Yamakasa en Nao lanceerden de manga in juni 2016 in Kodansha’s Bessatsu Shōnen Magazine en de anime ging in première op 2 oktober in Tokyo MX. Crunchyroll streamt de anime zoals deze wordt uitgezonden in Japan.

In de huidige aflevering wordt Yuusuke gezien die vecht tegen de monsters, maar hij staat erop om met rust gelaten te worden. De jongen stelt ook dat hij niet van de stad houdt en laat staan ​​van de mensen erin.

Terwijl hij op een dood monster zit, vraagt ​​hij zich af dat zijn leven veel spannender is dan Tokio.

Het personeel van de anime omvat:

Positie Personeel Andere werken
StudioMaho FilmBij de gratie van de goden
regisseurKumiko HabaraAngolmois: Genkou Kassenki
auteurTakao YoshiokaLicht van de rivier

Yusuke yotsuya | Bron: Fandom

De cast van de anime zijn onder meer:

Karakter Gips Andere werken
Yūsuke YotsuyaYuto UemuraLeon Stephanotis (Violet Evergarden)
Iu ShindoRisa KubotaRosetta (Lapis Re: LiGHTs)
Yuka TokitateMakoto KoichiTsukasa Kisaragi (Verpleegster Heks Komugi R)
KahabellChiwa SaitoKroniek (Kaiba)

Over ik sta op een miljoen levens

Yusuke Yotsuya wordt samen met zijn klasgenoten Shindou en Hakozaki getransporteerd naar een game-achtige alternatieve wereld. Zodra ze aankomen, ontmoeten ze iemand die zichzelf de Game Master noemt en die hen vervolgens een tijdelijke zoektocht gunt.

Nu is het aan deze drie studenten om de speurtochten voor verschillende fasen in de fantasiewereld te voltooien om de echte wereld te beschermen tegen de demonen en monsters die ze tegenkomen.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com