Illustrator voltooit zijn uitgesneden kledingschetsen met stedelijke scènes

Je kunt je kleden voor een avond in de stad, maar niet bij de stad zelf. Dat is het enige voorrecht van de uitgesneden illustraties van Shamekh Bluwi.

Je kunt je kleden voor een avond in de stad, maar niet bij de stad zelf. Dat is het enige voorrecht van de uitgesneden illustraties van Shamekh Bluwi. Deze ontwerper knipt de jurken uit zijn tekeningen van vrouwen en houdt het resulterende beeld boven een stadsgezicht. Het zal je verbazen hoe straten en gebouwen geweldige kledingpatronen opleveren.

Shamekh Bluwi is een mode-illustratie uit Amman, Jordanië. Hij krijgt wat lof van het modewoord voor zijn werken. 'Ik heb architectuur gestudeerd op de universiteit en het heeft me geholpen om te worden blootgesteld aan zowel kunst als veel technische aspecten, zoals de esthetiek van de menselijke lichaamsafmetingen,' zei hij in een online interview. 'Het deed me ook beseffen hoeveel ik van tegenstrijdigheden houd en dat pas ik regelmatig toe in mijn kunstwerken.'Bluwi zegt dat hij meer van het digitale medium houdt dan van het traditionele, omdat hij hierdoor de kleinste details van zijn illustraties kan beheersen.

Meer informatie: Instagram | Facebook | Twitter (u / t: vervelingpanda )

Lees verder

schetspapier-cutout-art-fashion-design-architectuur-shamekh-bluwi-7

schetspapier-cutout-art-fashion-design-architectuur-shamekh-bluwi-4

schetspapier-cutout-art-fashion-design-architectuur-shamekh-bluwi-5

schetspapier-cutout-art-fashion-design-architectuur-shamekh-bluwi-2

schetspapier-cutout-art-fashion-design-architectuur-shamekh-bluwi-3

schetspapier-cutout-art-fashion-design-architectuur-shamekh-bluwi-15

schetspapier-knipsel-kunst-mode-ontwerp-architectuur-shamekh-bluwi-1