Werkloze reïncarnatie gaat in januari 2021 in première, nieuwe castupdate

Jobless Reincarnation anime gaat in januari 2021 in première. Een nieuwe cast-toevoeging en een game-aanpassing worden aangekondigd. Er is een trailer voor de game uitgebracht.

Mushoku Tensei of Jobless Reincarnation krijgt een anime-aanpassing in 2021. De serie ontstond als een lichte romanreeks en werd later aangepast tot een manga. Het is een isekai-fantasieverhaal.

lustige bruder und schwester bilder

Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Een werkloze en hopeloze man van middelbare leeftijd, die bij een ongeval om het leven is gekomen, reïncarneert in een nieuwe wereld. In deze wereld van magische fantasieën is hij nog maar een kind. Hij groeit op in het lichaam van een kind met de geest en ervaringen van een volwassene.Een officiële tweet van Mushoku Tensei heeft aangekondigd dat de anime in januari 2021 in première gaat.

[Beginnend serieus vanaf volgend jaar!​

Tv-anime '# Mushoku Tensei-Als je naar een andere wereld gaat, word je serieus'

Gewichtsverlust Reise vor und nach

In januari 2021 werd besloten!

Begin volgend jaar zal het serieus beginnen!

Engelse vertaling, Twitter-vertaling

De officiële website van de anime heeft aangekondigd dat Daisuke Namikawa zich bij de cast zal voegen als Ruijerd Superdia, een krijger van de Superdia-race. Daisuke Namikawa is gecast in Haikyu !! (Toru Oikawa), Hunter x Hunter (Hisoka).

Haarschnitte vor und nach Bilder
LEZEN: Releasedatum werkloze reïncarnatie, visuals, trailer, cast en updates

Een nieuw spel genaamd 'Mushoku Tensei: Werkloze reïncarnatie - ik zal het serieus proberen, zelfs als het in een spel wordt gemaakt' wordt ontwikkeld door Aiming

Het wordt verspreid door Beaglee. Het is een rollenspel voor Android- en iOS-platforms. De game is gratis te spelen, behalve voor in-app-aankopen.

Er is een trailer voor de aankomende game uitgebracht. De game komt uit in 2021

'Mushoku Tensei - ik meen het zelfs als het een spel wordt -' Promotiefilm 1e Bekijk deze video op YouTube

Trailer voor werkloze reïncarnatie

De trailer geeft ons een kijkje in de wereld van zwaarden en magie waar het spel zich afspeelt. Het is een actiegericht spel. De hoofdpersonages zullen beschikbaar zijn voor de speler om als vechter te kiezen.

in welcher reihenfolge schaue ich dragon ball

De Jobless Reincarnation-anime is aangekondigd voor een release in 2020. De release is nu echter uitgesteld tot 2021.

Over werkloze reïncarnatie

`` Werkloze reïncarnatie: ik zal serieus proberen als ik naar een andere wereld ga '' is een isekai lichte romanreeks die aanvankelijk werd gepubliceerd op Shosetsuka ni Naro sinds november 2012 voordat Media Factory begon met publiceren onder de MF's Book Imprint in januari 2014.

De lichte romanreeks veroorzaakte grote schade en het was kort daarna een succes, d.w.z. in mei 2014 begon Media Factory met serialisatie in zijn tijdschrift ‘Monthly Comic Flapper’.

Na meer dan een half decennium wordt de lichte romanreeks eindelijk door Studio Bind aangepast tot een anime televisieserie. De serie staat gepland om ergens volgend jaar uit te komen, d.w.z. 2021.

Bron: Officiële website van Jobless Reincarnation

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com