Jujutsu Kaisen Aflevering 3: releasedatum, voorspellingen, online bekijken

Jujutsu Kaisen: Episode 3 wordt uitgezonden op 17 oktober 2020. Crunchyroll zal het streamen.

Aflevering 2 van Jujutsu Kaisen gaat verder waar de adrenaline-pompende pilot-aflevering was losgelaten. We vinden Yuji en Sukuna op het dak, wanneer Megumi arriveert om hen uit te drijven.

Megumi wordt onderbroken door zijn Sensei-Satoru Gojo. Gojo daagt Sukuna uit tot een gevecht en vraagt ​​Yuji om 10 seconden te sparen.Sukuna valt Gojo aan als hij hem de rug toekeert, maar is verrast om Gojo snel te vinden en Sukuna kan Gojo niet verslaan. De tijd is om en Yuji neemt de controle over de situatie, maar wordt uitgeschakeld door Gojo.

Inhoudsopgave 1. Aflevering 3 Releasedatum I. Heeft Jujutsu Kaisen dit weekend een pauze? 2. Aflevering 3 Speculatie 3. Aflevering 2 Samenvatting I. Yuji's lot II. Overplaatsing naar school III. Principe Yaga 4. Waar Jujutsu Kaisen te kijken 5. Over Jujutsu Kaisen

1. Aflevering 3 Releasedatum

Aflevering 3 van de Jujutsu Kaisen-anime, getiteld 'Girl Of Steel', is uitgebracht op zaterdag 17 oktober 2020 om 01.25 uur PDT.

Jujutsu Kaisen | Bron: Fandom

Je hebt een paar uur na de officiële Japanse uitzending toegang tot de nieuwste aflevering op Crunchyroll.

I. Heeft Jujutsu Kaisen dit weekend een pauze?

Nee, Jujutsu Kaisen heeft volgende week geen pauze. Aflevering 3 wordt zoals gepland uitgebracht.

Heiße Disney-Prinzessinnen im wirklichen Leben

2. Aflevering 3 Speculatie

Aan het einde van de tweede aflevering werd een kleine preview voor aflevering 3 getoond.

De preview bevat de eerste verschijning van Nobara Kugisaki.

Yuji krijgt de kracht van Kugisaki te zien en we vinden dat Yuji en Kugisaki proberen te vechten tegen demonen en wezens die op hun school op de loer liggen.

3. Aflevering 2 Samenvatting

Yuji wordt uitgeschakeld door Gojo op het dak. Gojo ziet het potentieel van Yuji als een schip. Maar vanwege zijn vloek moet hij worden geëxecuteerd.

alte Schwarz-Weiß-Bilder

I. Yuji's lot

Later legt Gojo uit dat de executie van Yuji in de tussentijd was opgeschort. Gojo informeert Yuji over de vervloekte vingers van Sukuna en dat hij er zes bezit.

De vloek zal pas na Yuji's dood sterven, dus Gojo stelde een idee voor om Yuji pas te doden nadat hij alle Ryomen Sukuna heeft geabsorbeerd.

Gojo kan misschien een deal sluiten met de oudsten om de executie uit te stellen.

Jujutsu Kaisen | Bron: Zien

II. Overplaatsing naar school

Yuji bezoekt zijn grootvader in het ziekenhuis en praat met Gojo over de jacht op Sukuna. Hij vraagt ​​Gojo om nog een vervloekte vinger en slikt deze door.

Yuji is in staat zijn macht te beheersen ondanks de vloek zoals Gojo beweert 'nooit in duizend jaar te hebben gezien'. Yuji accepteert zijn geloof en besluit over zijn dood. Megumi arriveert om Yuji te informeren over zijn verandering van school.

Hij moet naar de Tokyo Metropolitan Jujutsu Technical High School, waar jonge Jujutsu-tovenaars worden opgeleid.

Berühmtheiten, als sie jung waren und jetzt

III. Principe Yaga

Yuji ontmoet het principe Yaga van Tokyo Metropolitan Jujutsu Technical High School. Yaga vraagt ​​hem waarom hij de vervloekte vingers wil zoeken waarop hij antwoordt dat hij een belofte aan zijn grootvader heeft gedaan.

Yaga is niet tevreden met zijn antwoord en faalt Yuji en stuurt een vervloekte pop om hem te bevechten.

Yuji slaat de pop in stukken en Yuji realiseert zich dat het antwoord op Yaga's vraag zou moeten zijn: Yuji is de enige machtige die ze kan zoeken.

Yaga passeert hem dan en hij wordt ingeschreven op de school. Gojo legt uit dat sommige vingers een vervloekt aura afgeven, maar andere niet.

Jujutsu Kaisen | Bron: Zien

Vanwege Sukuna en Yuji's connectie, zou Sukuna degene kunnen zijn die Yuji op de hoogte brengt van de vingers om zijn krachten te herwinnen.

4. Waar Jujutsu Kaisen te kijken

Bekijk Jujutsu Kaisen op:

5. Over Jujutsu Kaisen

Jujutsu Kaisen werd aanvankelijk gepubliceerd als een geserialiseerde manga in de Weekly Shonen Jump in 2018.

Het verhaal draait om Yuuji Itadori, een middelbare scholier die waanzinnig fit is ondanks een hekel aan atletiek.

Yuuji raakt betrokken bij de wereld van tovenarij als hij een krachtige talisman inslikt om zijn vrienden tegen de vloek te beschermen.

Satoru merkt op dat Yuuji niet veel werd getroffen, zelfs niet toen hij met deze vloek werd geconfronteerd, en besluit Yuuji op een zoektocht te sturen om de wereld te redden.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com