Jujutsu Kaisen viert 30 miljoen verkochte exemplaren met nieuwe hoesafbeeldingen en het ziet er geweldig uit

Jujutsu Kaisen springt naar 30 miljoen verkopen dankzij de immense populariteit van anime met een omzetstijging van bijna 350% sinds de eerste release in 2018.

Toen 2020 ons allemaal in onze huizen opsloot, waren anime en manga onze enige redding, maar er is er een in het bijzonder die het meest opviel. Dat klopt, ik heb het over de favoriete Jujutsu Kaisen van elke otaku.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Uitgebracht in 2018 groeide de manga langzaam aan populariteit, maar het was pas in oktober 2020 na de release van de anime-aanpassing Jujutsu Kaisen dat de manga-verkoop omhoogschoot.Shueisha meldde dat de manga sinds februari 2021 meer dan 30 miljoen exemplaren heeft verspreid, zowel in digitale als in gedrukte vorm. Het kostte een enorme sprong van 8,5 miljoen in oktober 2020 naar 20 miljoen in januari 2021 in termen van verkoop.

De cumulatieve oplage van de serie is meer dan 30 miljoen! (Inclusief digitale versie) Ter nagedachtenis hiervan wordt de 15e volume-cover uitgebracht op donderdag 4 maart 2021 in de hoogste snelheid! Dank u voor uw voortdurende steun!

bestes bild der welt
Engelse vertaling, Twitter vertalen

En om dit opwindende nieuws te vieren, deelde Jujutsu Kaisen's officiële Twitter-account ook de cover art voor Volume 15th dat in maart komt.

Ik denk dat Mahito er behoorlijk intens uitziet in de hoes, en alle kleuren voegen gewoon een beetje meer spookachtigheid toe aan het geheel.

Het meest aantrekkelijke dat ik aan de manga vind, afgezien van de bekende maar andere verhaallijn, is de manier waarop Gege Akutami elk personage tekende.

Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens zijn dat de personages een opvallende gelijkenis vertonen met personages uit andere anime, maar er is meer aan hun uniekheid.

Yuuji's Sukuna-transformatie, Kugisaki's stoere meisjesimago en Gojo-sensei's opvallende blauwe ogen zijn enkele van de dingen die me naar Jujutsu Kaisen trokken en niet te vergeten de griezelige vloeken die de manga-hoofdstukken net iets bovennatuurlijker maken.

Maar we moeten wachten op hoofdstuk 138, aangezien Gege vanwege ziekte een week afwezig is geweest.

LEZEN: Jujutsu Kaisen Manga On Break! Hoofdstuk 138 UITGESTELD wegens ziekte van de kunstenaar

Deze sprong van 350% in manga-verkoop in vier maanden is zeker een nieuw record voor de uitgevers. Toen hoofdstuk 137 de lopende Shibuya Incident-boog afsloot, ontdekten we dat onze favoriete Gojo-sensei gevangen zat en Yuuji werd opgejaagd.

Het komende hoofdstuk onthult misschien Yuuji's plan om zijn sensei te redden. Laten we afwachten wat er gebeurt.

Over Jujutsu Kaisen

Jujutsu Kaisen werd aanvankelijk gepubliceerd als een geserialiseerde manga in de Weekly Shonen Jump in 2018.

Jujutsu Kaisen | Bron: Viz Media

Het verhaal draait om Yuuji Itadori , een middelbare scholier die, ondanks een hekel aan atletiek, waanzinnig fit is. Yuuji raakt betrokken bij de wereld van tovenarij wanneer hij een krachtige talisman inslikt om zijn vrienden tegen de vloek te beschermen.

größte maine coon katzenbilder

Satoru merkt op dat Yuuji niet veel werd getroffen, zelfs niet toen hij met deze vloek werd geconfronteerd, en besluit Yuuji op een zoektocht te sturen om de wereld te redden.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com