Las Muertas: fotograaf creëert kleurrijk eerbetoon aan de dag van de doden

De Dia De Los Muertos (Dag van de Doden) is ietwat kleurrijk voor zo'n sombere dag. Fotograaf Tim Tadder wilde graag aan de slag en maakte de Las Muertas-serie.

De Dia De Los Muertos (Dag van de Doden) is ietwat kleurrijk voor zo'n sombere dag. Om de vakantie te vieren maakte fotograaf Tim Tadder de Las Muertas-serie. Elk van de modellen vertegenwoordigt één seizoen: winter, lente, zomer en herfst. De make-up is representatief voor de traditionele kunst van de Dia De Los Muertos. De kleuren zijn ook erg geschikt, aangezien het waarschijnlijk de meest kleurrijke viering van de doden is.

Tim Tadder is een zeer veelzijdige fotograaf, die zowel portretfotografie als advertenties maakt. Hij was echter niet de enige in dit streven. Zijn werk is geïnspireerd door een LA-kunstenaar genaamd Krisztianna, die traditionele Day of the Dead-poppen maakt. Zij was degene die de seizoenssets maakte en ook de modellen schilderde. De vintage kostuums werden geleverd door Julia Reeser. Dit alles speelt zich af tegen de stormachtige dag op de achtergrond en een verbrande vlakte: de combinatie van kleur, vernietiging en onheilspellende storm vormt een echt surrealistisch eerbetoon aan de tradities van de Dia De Los Muertos-vakantie.Dit is een feest dat Halloween zeker voor zijn geld kan laten rennen.

Meer informatie: timtadder.com | Behance | Facebook | | Instagram | 500px | Twitter (u / t: ufunk )

Lees verder

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-1

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-3

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-2

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-5

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-6

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-8

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-7

day-dead-day-dead-las-muertas-tim-tadder-4