Lego kondigt volledig functionele windturbine van $ 200 aan en nu kan uw Lego-stad milieuvriendelijk zijn

Tijdens de New York Climate Week onthulde Lego hun nieuwste samenwerking met de Deense fabrikant van windturbines Vestas. Om innovatie op het gebied van groene energie te vieren, hebben ze een volledig functionele Lego-windturbineset gemaakt die Lego beschrijft

Tijdens de New York Climate Week, Lego onthuld hun laatste samenwerking met de Deense fabrikant van windturbines Vestas. Om innovatie op het gebied van groene energie te vieren, hebben ze een volledig functionele Lego-windturbineset gemaakt die Lego beschrijft als 'een uitdagende en lonende bouwervaring met een vleugje nostalgie'.

De nieuwe Lego Creator-set bestaat uit meer dan 800 onderdelen en is ongeveer 1 meter hoog. Het zal niet alleen de grote, realistische windturbine bevatten, maar ook speelgoedsparrenbomen gemaakt van duurzaam geproduceerd plantaardig plastic, verstelbare windturbinebladen en zelfs een huisje met een volledig functionerende verandaverlichting! Maar helaas laadt hij je telefoon nog steeds niet op.De set kost $ 199,99 en wordt uitgebracht op 23 november - wat toevallig op Black Friday is. Dus je moet misschien vechten om het te krijgen!

Bekijk de Lego - Vestas windturbine in de onderstaande galerij!

Meer informatie: Vestas windturbine | Lego | Vestas | h / t

Lees verder

Tijdens de New York Climate Week onthulde Lego hun nieuwste samenwerking met de Deense fabrikant van windturbines Vestas

Om innovatie op het gebied van groene energie te vieren, hebben ze een volledig functionele Lego-windturbineset gemaakt

Lego beschrijft het als 'een uitdagende en lonende bouwervaring met een vleugje nostalgie'

De nieuwe Lego Creator-set bestaat uit meer dan 800 onderdelen en is ongeveer 1 meter hoog

Het bevat ook speelgoedsparren gemaakt van duurzaam geproduceerd plantaardig plastic en zelfs een huisje met een volledig functionerende verandaverlichting!

Maar helaas laadt hij je telefoon nog steeds niet op

De Vestas Wind Turbine-set kost $ 199,99 en wordt uitgebracht op 23 november