Magische papiergesneden lichtbakken van Hari & Deepti

Deepti Nair en Harikrishnan Panicker, die samen bekend staan ​​als Hari & Deepti, hebben een unieke stijl van papierkunst ontwikkeld die inspireert tot afbeeldingen van prachtige schilderijen of sprookjes. Ze beginnen met het uitsnijden van ontwerpen op stevig aquarelpapier. Elke laag bouwt voort op de laatste en verrijkt de scène. Vervolgens wordt alles in een doos gedaan en van achteren verlicht met LED-strips, waardoor deze prachtige verhalenboekscènes ontstaan.

Deepti Nair en Harikrishnan Panicker, die samen bekend staan ​​als Hari & Deepti, hebben een unieke stijl van papierkunst ontwikkeld die inspireert tot afbeeldingen van prachtige schilderijen of sprookjes.

Ze beginnen met het uitsnijden van ontwerpen op stevig aquarelpapier. Elke laag bouwt voort op de laatste en verrijkt de scène. Vervolgens wordt alles in een doos gedaan en van achteren verlicht met LED-strips, waardoor deze prachtige verhalenboekscènes ontstaan.Panicker schrijft dat hij werd geïnspireerd door Balinese schaduwpoppen, en hun invloed komt enigszins tot uiting in hun werk - hun figuren zijn expressief en exotisch, en spelen vaak een hoofdrol in mythische scènes.

Bron: theblackbookgallery.com | thumbdemon.co | cargocollective.com (via: dit is kolossaal )

Lees verder

hollywood schauspielerin marilyn monroe bilder

Hotel am Berghang