Meid Sama! Seizoen 2: release-informatie, geruchten, updates

Meid Sama! Of Kaichou wa Maid Sama! Seizoen 2 zou in de herfst van 2022 moeten terugkeren. De serie moet nog een aankondiging ontvangen voor seizoen 2.

Meid Sama! Of Kaichou wa Maid Sama! Is een anime uit het voorjaar van 2010 die in september van hetzelfde jaar met seizoen 1 werd afgesloten

Ondanks dat ze meer dan een decennium oud zijn, wachten fans nog steeds op seizoen 2 van de anime. Maid Sama is een van de beste rom-com-anime die elke Shoujo-fan moet bekijken!Misaki Ayuzawa, de voorzitter van de schoolraad van Seika High School, leidt een dubbelleven. Overdag is ze de koelhartige demonenpresident en na schooltijd verandert ze in een schattige serveerster in een meidencafé.

bist du tony hawk warum

Takumi Usui, een knappe jongen, populair omdat hij vele harten heeft gebroken, ontdekt het beschamende geheim van de president en vindt haar aardig.

Al snel veranderen Usui's volharding en Misaki's tsundere-neigingen in iets moois. De komedie is onbetaalbaar en de romantiek is hartverwarmend. Als je een echte anime-fan bent, moet je zeker naar Maid Sama kijken!

Inhoudsopgave 1. Uitgavedatum 2. Wat u kunt verwachten van seizoen 2 3. Over meid Sama!

1. Uitgavedatum

Seizoen 2 van Maid Sama moet nog worden aangekondigd. We kunnen een release verwachten in de herfst van 2022, aangezien er nog geen nieuws is voor het nieuwe seizoen

Na de herstart van Fruits Basket in 2019, na bijna twee decennia van de release, hoopten fans dat hetzelfde zou gebeuren voor Maid Sama.

https://twitter.com/xplrhub/status/1355932504742645760

Er waren ook meerdere petities ondertekend door otakus wereldwijd voor seizoen 2 van Maid Sama. Omdat het aantal fans zo groot is, is het misschien nog niet te laat om de serie op te geven.

Robert Sijka Maine Coon Katzen
LEZEN: Top 10 Must Watch Tsundere Anime in 2020!

2. Wat u kunt verwachten van seizoen 2

Seizoen 1 van Maid Sama eindigt op deel 8, hoofdstuk 35 van de manga. Er zijn in totaal 18 delen dus er wacht nog heel wat bronmateriaal om aangepast te worden.

Seizoen 1 eindigde met het schoolfestival in Seika hoog. Usui en Misaki genieten de hele dag van zichzelf, en aan het eind van de dag biechten ze elkaar hun gevoelens op.

Ten slotte delen ze een magische kus terwijl het vuurwerk de nachtelijke hemel opvult met sprankelende kleuren.

Hoewel de finale behoorlijk bevredigend was, zijn er tal van andere belangrijke gebeurtenissen in de manga. Seizoen 2 zou het verhaal voortzetten en we konden eindelijk zien dat Usui en Misaki zich als een schattig stel gedroegen.

interessantesten Fakten der Welt

Het laatste hoofdstuk van de manga bevat ook het paar dat eindelijk gaat trouwen! Seizoen 2 wordt heel interessant om te zien.

Meid-Sama! officiële trailer Bekijk deze video op YouTube

Meid-Sama! officiële trailer

Bekijk Maid-Sama! Aan:

3. Over meid Sama!

Kaichou wa Maid-sama! of meid Sama! is een romantische komische anime uit 2010, aangepast van de gelijknamige manga van Hiro Fujiwara.

Misaki Ayuzawa is de voorzitter van de schoolraad van Seika High School, voorheen een jongensschool die is veranderd in een gemengde middelbare school.

Haar motto om de minuscule vrouwelijke schoolbevolking te beschermen bracht haar ertoe de titel 'Demon President' bij de jongens te verdienen.

De schijnbaar perfecte president heeft echter een beschamend geheim. Na schooltijd verandert ze in een schattige serveerster in een meidencafé.

was ist der unterschied zwischen katzen und hunden

Takumi Usui, een onstuimige jonge jongen, populair vanwege het breken van vele harten en Misaki's aartsvijand, ontdekt het beschamende geheim van de president en vindt haar leuk.

Vandaar dat zich een reeks hilarische en hartverwarmende ontvouwt terwijl nieuwe gevoelens in Misaki's hart beginnen te bloeien.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com