Minimiam: speelse minidrama's van fotografen Pierre Javelle en Akiko Ida

Keuken is altijd een plek geweest waar creativiteit woont - de uitspraak die niet correcter kan zijn voor de gastronomiefanaten Pierre Javelle en Akiko Ida. Sinds 2002 fotografeert het Frans-Japanse echtpaar de reeks speelse diorama's met beeldjes en verschillende soorten voedsel. De doorlopende reeks van deze diorama's wordt MINIMIAM genoemd - een passende combinatie van de woorden miniatuur en 'yummy' (miam in het Frans).

Sinds 2002 fotograferen gastronomiefanaten Pierre Javelle en Akiko Ida een reeks speelse diorama's, MINIMIAM genaamd, waarin miniatuurbeeldjes en verschillende soorten voedsel worden gecombineerd.

MINIMIAM is een geschikte combinatie van de woorden miniatuur en ‘lekker’ (miam in het Frans). De miniatuurdrama's met modeltreinbeeldjes en fruit, groenten of snoep laten ons kennismaken met het leven van mini-mensen met verschillende roepingen in hun dagelijkse situaties. De fotografen maken eerst de close-ups van hun scènes en laten ons vervolgens zien hoe de scène werkt in een groter geheel.Met het MINIMIAM-project vestigen de twee professionele voedselfotografen onze aandacht op hedendaagse thema's als de opwarming van de aarde en onze dominante relatie met de natuur.Het belangrijkste doel van deze minidrama's is echter dat de fotografen plezier hebben en de kijker laten glimlachen.

Bron: minimiam.com | Facebook

Lees verder

Heaven's Feel Teil 2 uns freigeben

Selbstverletzung Tattoo vertuschen

bringt Sie garantiert zum Lachen