Meest fascinerende Joy Boy-theorieën in één stuk

The Void Century is een van de meest mysterieuze tijdsperioden in One Piece die veel geheimen bevat, en Joy Boy is de sleutel om ze te onthullen.

Joy Boy was een uiterst relevante figuur die veel heeft bijgedragen aan de gebeurtenissen die 800 jaar geleden plaatsvonden en die fungeert als een spil in het begrijpen van de Leegte Eeuw.

Hij werd voor het eerst genoemd tijdens de Fishmen-boog toen Robin op een poneglyph las over Joy Boy en zijn connectie met het Fishman-eiland.Joy Boy had een nauwe band met de Merfolk en was een vriend van de zeemeerminprinses, d.w.z. Poseidon, van die tijd. Hij speelde een rol in de schepping van Noach en beloofde Poseidon om de Merfolk terug aan land te brengen.

Om onzekere redenen kon hij zijn belofte echter niet nakomen en had hij er zijn hele leven spijt van.

Wat Joy Boy de hele tijd relevant hield, is dat hij degene is die One Piece on Laugh Tale heeft achtergelaten.

Zijn bestaan ​​is ongetwijfeld van het grootste belang bij het ontrafelen van wat er tijdens de Leegte Eeuw is gebeurd. Hoewel we nauwelijks iets over hem weten, maken de theorieën dat goed.

Inhoudsopgave 1. De wil van Joy Boy is de wil van 'D' 2. Joy Boy is eerder een titel dan een naam 3. Joy Boy reïncarnatietheorie 4. Joy Boy is gebaseerd op de Javaanse koning Joyoboyo 5. Ongeveer een stuk

1. De wil van Joy Boy is de wil van 'D'

Joyboy is een man uit de Void Century die minstens 800 jaar oud is en onlosmakelijk verbonden is met het oude koninkrijk. Het feit dat zijn poneglyph werd gevonden op het Fishman-eiland, bevestigt dit feit.

Groot Koninkrijk | Bron: Fandom

Verder i Er wordt gespeculeerd dat niet alleen Joy Boy uit het Oude Koninkrijk was, maar hij was ook de koning en een (stichtend) lid van de 'D' Clan.

kleine Probleme, die gelöst werden müssen

Naast zijn afkomst trekken de acties van Joy Boy de meeste aandacht. Vóór de vernietiging van het oude koninkrijk was zijn laatste actie om zijn excuses aan de zeemeerminprinses door te geven voor het niet nakomen van zijn belofte.

De belofte die hij deed was om 'Poseidon' op het juiste pad te leiden en de wereld naar grote veranderingen te leiden. Joy Boy was van plan de Merfolk naar de oppervlakte te dragen om zij aan zij met de mensen te leven en een einde te maken aan de slavernij.

Ondanks zijn mislukking heeft Joy Boy deze plicht aan iemand anders in zijn plaats overgelaten, en op dit punt is vrij duidelijk wie deze persoon is.

Als we de acties van Joy Boy als lid van de 'D' -clan nemen en ze vergelijken met die van Luffy, lijken ze griezelig op elkaar, en misschien wel om een ​​goede reden.

Concluderen, deze theorie stelt dat de wil van Joy Boy de wil van de 'D' op zich is. Luffy is de erfgenaam van dit testament , waardoor het zo is dat Luffy's belofte de belofte van Joy Boy is, d.w.z. om Poseidon, ook bekend als Shirahoshi en de vissersmannen, naar de buitenwereld te brengen om als gelijken met de mensen te staan.

Deze theorie is hoogstwaarschijnlijk verkeerd in het aspect dat Luffy de wil van Joy Boy draagt, aangezien er meerdere keren is gezegd dat hij het testament van Gol D. Roger draagt.

LEZEN: Wat is de wil van D. in één stuk?

2. Joy Boy is eerder een titel dan een naam

Na de eerste vermelding van Joy Boy in de serie, werd grotendeels aangenomen dat het de naam was van een persoon die bestond tijdens de Void Century, wat misschien waar is. Een theorie die de laatste tijd grip heeft gekregen, lijkt echter veel aanhang te krijgen.

Goud D. Roger | Bron: Fandom

Joy Boy is meer een titel dan de naam van een enkele persoon, het is een alias voor de 'D' -clan ​De reden hiervoor ligt in twee kritieke incidenten.

Toen Gold D. Roger werd geëxecuteerd glimlachte hij. Evenzo, toen Luffy dacht dat hij op datzelfde platform zou worden vermoord, flitste ook hij een brede grijns.

Chicago Bull Logo auf den Kopf gestellt

De dragers van de wil van de 'D' -clan blijven lachen, zelfs op de rand van de dood, waardoor ze de titel of alias van 'Joy Boy' krijgen.

LEZEN: Wie is Joy Boy in One Piece? Wat is zijn connectie met Laugh Tale?

3. Joy Boy reïncarnatietheorie

Hoewel Joy Boy ongeveer 800-900 jaar voor de huidige verhaallijn van One Piece bestond, zal hij uiteindelijk zeker terugkeren.

Luffy | Bron: Fandom

In de flashback van Oden werd vermeld dat Joy Boy naar Wano zou komen en de wereld zou opschudden door zijn oprichting.

Zoals velen vermoedden, is die tijd nu, en de implicatie is dat Joy Boy al ergens op de wereld herboren is. Er zijn een paar kandidaten die in dit tijdsbestek passen, en de belangrijkste is Luffy.

Deze theorie is ook hoogstwaarschijnlijk onjuist, vooral omdat, volgens Oden, Joy Boy naar Wano moest komen nadat de poorten open waren voor de wereld.

Op dit moment is Luffy al in Wano en probeert hij actief Kaido te verslaan en doet wat gedaan moet worden voordat Joy Boy arriveert.

4. Joy Boy is gebaseerd op de Javaanse koning Joyoboyo

Oda heeft vaak mythen en historische gebeurtenissen uit het echte leven in One Piece gebruikt, of het nu gaat om namen of de plot. Eén theorie vindt waarschijnlijk bewijs dat dat bewijst De naam van Joy Boy is geïnspireerd en gebaseerd op de Javaanse koning Joyoboyo van meer dan 870 jaar geleden.

De Poneglyph met de verontschuldiging van Joy Boy.​Bron: Fandom

Joyoboyo was de koning van een eiland in Indonesië genaamd Java, waarvan de gouden eeuw tussen 1130 en 1160 na Christus lag, d.w.z. 800-900 jaar geleden. Dit vormt op zichzelf parallellen met One Piece's Void Century die 800 jaar geleden plaatsvond.

Ich möchte meine Haare grau färben

Nu stond Joyoboyo bekend om het voorspellen van de ondergang van zijn koninkrijk door de handen van buitenlanders en het voorspellen van een tijdsperiode waarin het weer glorieus zou worden.

Na hun invasie liet het koninkrijk Java drie opschriften na die spraken over een grote oorlog tussen de Pandavs en Kaurava's uit de hindoeïstische mythologie, Mahabharata.

Dit lijkt sterk op de poneglyphs die door het Grote Koninkrijk worden gebruikt om vitale informatie door te geven voordat ze ten onder gaan.

LEZEN: Hoe een stuk te bekijken? Easy Watch Order Guide

Als we aannemen dat Joy Boy gebaseerd was op Joyoboyo, dan kunnen we hier twee dingen uit afleiden. De eerste is dat Joy Boy was hoogstwaarschijnlijk de koning van het Grote Koninkrijk

Hij profeteerde zijn nederlaag door de handen van de Ancient Alliance en vroeg de Kozuki-clan om poneglyphs te bouwen en in te schrijven.

Het tweede dat we kunnen afleiden, houdt verband met iets anders dat Joyoboyo profeteerde. Volgens de koning zou Ratu Adil, d.w.z. binnenkort iemand verschijnen die universele vrede en gerechtigheid zal vestigen.

Als we dit ook doen de Revolutionairen of Luffy zouden de Ratu Adil van One Piece kunnen zijn, d.w.z. iemand die de wereld zal verenigen.

Hoewel deze theorie niet perfect is, is het wel logisch. Misschien heeft Oda inderdaad inspiratie gehaald uit deze historische gebeurtenis en is het mysterie achter Joy Boy een stap dichter bij onthulling.

LEZEN: 15 sterkste personages aan het einde van One Piece - Ranked!

5. Ongeveer een stuk

One Piece is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda. Het is sinds 22 juli 1997 in series verschenen in Shueisha’s Shueisha’s Weekly Shōnen Jump magazine en is verzameld in 95 tankōbon-volumes.

Een stuk | Bron: Fandom

De man die alles in deze wereld had verworven, de Piratenkoning, is Gol D. Roger. De laatste woorden die hij zei bij de executietoren waren: 'Mijn schatten? Als je het wilt, laat ik het je hebben. Zoek ernaar, ik heb het allemaal op die plek achtergelaten. '

Deze woorden stuurden velen naar de zeeën, hun dromen achterna gezeten, op weg naar de Grand Line op zoek naar One Piece. Zo begon een nieuw tijdperk!

De jonge Monkey D. Luffy wil de grootste piraat ter wereld zijn en gaat ook richting de Grand Line op zoek naar One Piece.

Met zijn diverse bemanning die hem onderweg vergezelt, bestaande uit een zwaardvechter, scherpschutter, navigator, kok, dokter, archeoloog en cyborg-scheepsbouwer, wordt dit een gedenkwaardig avontuur.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com