Neigbours klaagde dat de kerstdraakversieringen van deze vrouw ongepast waren, dus 'repareerde' ze het

Iedereen wil dat zijn huis opvalt tijdens de feestdagen, dus felle lichten en kerstversieringen zijn geen verrassing. Een vrouw besloot echter dat gewone versieringen niet genoeg waren - dus versierde ze haar tuin met draken! Blijkbaar zaten ze niet goed bij een van haar buren - maar ze had er niets van.

Iedereen wil dat zijn huis opvalt tijdens de feestdagen, dus felle lichten en kerstversieringen zijn geen verrassing. Een vrouw besloot echter dat gewone versieringen niet genoeg waren - dus versierde ze haar tuin met draken! Blijkbaar zaten ze niet goed bij een van haar buren, maar ze had er niets van.

De vrouw, Diana Rowland , ontving een brief van haar buurvrouw, waarin ze haar decoraties ‘ongepast’ noemde. Dus reageerde ze op de enige redelijke manier - door nog meer draken te plaatsen! Ze legde haar verhaal vast Twitter en het is net zo hilarisch als ze kunnen. Bekijk het in de onderstaande galerij!

h / t

Lees verder

Deze vrouw ontving een brief van een buurvrouw waarin ze haar vroeg om de drakenversieringen van haar tuin te verwijderen


Afbeelding credits: Diana Rowland

Kultbilder aller Zeiten

De buurvrouw noemde ze ‘ongepast’ maar de vrouw, Diana Rowland, had het niet

Afbeelding credits: Diana Rowland

Natalia Tena Game of Thrones Tod


Afbeelding credits: Diana Rowland


Afbeelding credits: Diana Rowland

Mensen op internet steunden Diana

ich liebe dich ecards lustig

Afbeelding credits: laurendane

Afbeelding credits: MykeCole

Afbeelding credits: swelljoe

kann man eine narbe tätowieren

Afbeelding credits: swelljoe

Afbeelding credits: mltate24


Hoewel veel mensen aanboden geld te doneren voor meer draken, moedigde de auteur mensen aan om te doneren voor een nobeler doel

Afbeelding credits: Diana Rowland

berühmtes Frauenbild

Afbeelding credits: diana.rowland